Ok dzięki
Mam w pamięci angielskie rabaty z St James Park, jak poszukam zdjęć to pokażę. Coś takiego chodzi mi po głowie, ale oczywiście lepiej by było żeby przez cały sezon była piękna
Trudno by mi było doradzać kolorystykę nasadzeń, twój ogród jest specyficzny i rządzi się swoimi prawami niech mądrzejsi się wypowiedzą sam zamysł rabaty jest ok
Aniu dziękuję za linki, na pewno się przydadzą Nie wiem czy zabierać się za tę rabatę teraz czy poczekać do wiosny Pomysł urodził się dzisiaj i może umrzeć śmiercią naturalną, ale oczami wyobraźni zobaczyłem już tę piękną rabatę. Będzie na pewno na niej niebiesko, nie może też być za wysoka żeby nie zasłonić przyszłej altanki, ale ta Altanka za rabatą będzie strasznie romantyczna - już to widzę i włąśnie się zabieram do projektowania altanki
Aniu dziękuję za linki, na pewno się przydadzą Nie wiem czy zabierać się za tę rabatę teraz czy poczekać do wiosny Pomysł urodził się dzisiaj i może umrzeć śmiercią naturalną, ale oczami wyobraźni zobaczyłem już tę piękną rabatę. Będzie na pewno na niej niebiesko, nie może też być za wysoka żeby nie zasłonić przyszłej altanki, ale ta Altanka za rabatą będzie strasznie romantyczna - już to widzę i włąśnie się zabieram do projektowania altanki
podobno gorące projekty kończą się sukcesem powodzenia
Alejka do altanki już jest, przed samą altanką już jest rabata z tawułkami litle princes - trzeba tam jeszcze coś dosadzić żeby było ładniej. Na wiosnę tam są narcyzy i szafirki i puszkinie ale przez reszte sezonu jet smutno No i ta nowa rabata na trawniku dopełni całości.
podobno gorące projekty kończą się sukcesem powodzenia
dziękuję za zachętę i miłe słowa. Mój problem polega na tym że widzę oczyma wyobraźni co chcę, ale jakoś ciężko to zrealizować czasami. Przykład to bramka do ogrodu średniowiecznego, która już prawie rok leży i czeka na montaż. Pisałem o niej wcześniej
Marek na gorąco wszystko zapisz na papierze, narysuj i do wiosny udoskonalaj, a wiosną do dzieła
a masz już projekt altanki?
No jeszcze nie mam, ale mam fajny program do grafiki 3d gdzie mogę sobie ją zbudować i pooglądać z każdej strony i nawet umieścić ją w krajobrazie, jak popracuję i coś będę miał gotowe to nie omieszkam pokazać
Widzę ją jak zamykam oczy, ale jeszcze poszukam inspiracji w sieci i coś się urodzi.