Jola jak bym widziała swoją rabatę
A rozchodnika miałam tylko kilka sadzonek i posadziłam co metr, przyszedł znajomy i mówi, że za rzadko i ciach prach pouszczykiwał mi te sadzonki i do ziemi. Ładnie się trzyma i jestem w szoku w jakim tempie się rozrasta. Na początku trzeba było przez lupę patrzeć, po 2 tyg. już z okna go nawet widzę.
Sadzona co ok. 120 cm, miejsca ma dużo. Sama jestem ciekawa jak to z nią będzie
Dodatkowo, miałam od dawna porozsadzane trawki Ice Dance. Plątały się bidule przekładane z miejsca na miejsce, czasem w słońcu, czasem bez wody Nie wyglądają najlepiej, ale dam im szansę. Na wyrzucenie zawsze będzie czas
Wsadziłam, podlałam. Jeśli zaczną rosnąć to je odpowiednio podkramię. Zobaczymy
Poleciałam do Ciebie, żeby zobaczyć tą rabatkę. Ale zażalenia składam - nie ma aktualnych zdjęć Wstaw, pleasssssss Ciekawa jestem jak ona teraz u Ciebie wygląda
Paula, kupiłam 1 doniczkę w Hebe. Ale ... jakieś półtora roku temu Wtedy nie miałam dla niej miejsca, więc porozrywałam i pojedyncze części powsadzałam do skrzynki balkonowej. Tak jak pisałam, trochę ona już u mnie przeszła