Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród wśród pól i wiatrów

Ogród wśród pól i wiatrów

paulina_ns 21:10, 12 maj 2015

jolka napisał(a)

Mówiłam, że przeprowadzka je czeka, nie eksmisja, tak więc sprzedawać nie będę
A jeśli chodzi o zamówienie, to ja wszystko przez allegro zamawiałam.
W ogóle do nich nie dzwoniłam, i szybciutko mi przesyłka przyszła.

I dobrze, bo moje mają w końcu dotrzeć jutro . Ja wczoraj anulowałam zamówienie o 20, po 21 dostałam wiadomość, że jutro zostaną wysłane i jak dzisiaj zadzwoniłam Pan mi powiedział, że ma je już kurier Mam nadzieję tylko, że chociaż ładne przyjdą, ale to się jutro okaże
jolka 22:03, 12 maj 2015

No to czekamy Ty Paula na hortki, ja na trawy i .. A póki co znów się urobiłam, jak rolniczka na tych moich hektarach. Zakupiłam w końcu pissardi, sztuk 3. Pójdą wzdłuż tuj, od zachodniej strony. Miałam kupić 5, ale ostatecznie stwierdziłam, że może być przesyt tego bordowego koloru. Wsadzę jutro, dziś przygotowanie terenu. Oto i moje zakupy wraz z miejscem przeznaczenia:

Jest to też docelowe miejsce przeprowadzki vanilek Plan jest taki: pissardi, vanille fraise, gracilimusy i werbena patagońska, a z przodu rozchodniki. Co najważniejsze - wszystko mam, tylko robić

jolka 22:09, 12 maj 2015

A poza tym rozwijają mi się czosnki.
Ciekawa ich jestem, bo nigdy dotąd nie miałam tych roślin.

I z tym czosneczkiem wieczornym życzę wszystkim dobrej nocy

jona 22:29, 12 maj 2015

Pięknie Ci rosną . Ja lubię czosnki, przylatują do nich pszczoły, później jak przekwitną też ładnie wyglądają
iwka 09:11, 13 maj 2015

Czosnki są super, pierwszego roku miałam trzy sztuki, potem coraz więcej i więcej
paulina_ns 09:35, 13 maj 2015

jolka napisał(a)
No to czekamy Ty Paula na hortki, ja na trawy i .. A póki co znów się urobiłam, jak rolniczka na tych moich hektarach. Zakupiłam w końcu pissardi, sztuk 3. Pójdą wzdłuż tuj, od zachodniej strony. Miałam kupić 5, ale ostatecznie stwierdziłam, że może być przesyt tego bordowego koloru. Wsadzę jutro, dziś przygotowanie terenu. Oto i moje zakupy wraz z miejscem przeznaczenia:

Jest to też docelowe miejsce przeprowadzki vanilek Plan jest taki: pissardi, vanille fraise, gracilimusy i werbena patagońska, a z przodu rozchodniki. Co najważniejsze - wszystko mam, tylko robić

Piękne te Twoje pissardi Kupowałaś w akacji? już widzę jak będzie pięknie
Joaska 12:50, 13 maj 2015

Śliczne pissardii i jakie równiutkie....
AnnaCh 17:46, 13 maj 2015

Witaj, wpadłam z rewizytą, choć już kiedyś u Ciebie byłam, tylko nie zostawiłam śladu.
Nie będę oszukiwać, nie czytałam wątku, ale obrazki obejrzałam wszystkie
Bardzo mi się u Ciebie podoba, pozdrawiam i zaznaczam wątek do obserwowania.
jolka 21:57, 13 maj 2015

jona napisał(a)
Pięknie Ci rosną . Ja lubię czosnki, przylatują do nich pszczoły, później jak przekwitną też ładnie wyglądają

Ja się tylko boję, żeby się nie połamały.
One takie wiotkie się wydają, a u mnie wiatr nieraz naprawdę daje czadu

jolka 22:00, 13 maj 2015

iwka napisał(a)
Czosnki są super, pierwszego roku miałam trzy sztuki, potem coraz więcej i więcej

Widzę, miłośników czosnków jest więcej Ja na "pierwszy rzut" wsadziłam coś ponad 30szt. Jak się polubimy - jesienią dosadzę znów