Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród wśród pól i wiatrów

Ogród wśród pól i wiatrów

nicol21 20:18, 23 sie 2015

Zmiana oczywiście pozytywna, dobrze że zdjęcia masz to porównujesz
Co do ogona - to Twój zielony jest? Ja mam też ogona i on taki bardziej żółty będzie. Ale wiesz, że tatarak lubi wodę? Tam u Ciebie to chyba tak średnio będzie miał z wodą, co?

Ryneczek lidla urokliwy
Fajnie masz z tymi szpalerami, tu szpaler wanilek, tutaj verben, tutaj jeszcze coś i do tego widoki, ahhh te widoki!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
jolka 07:42, 24 sie 2015

mateuszmichn napisał(a)
Piękna rabata na wejściu ta z hortensjami

Dzięki Mateusz
jolka 07:53, 24 sie 2015

nicol21 napisał(a)
Zmiana oczywiście pozytywna, dobrze że zdjęcia masz to porównujesz Co do ogona - to Twój zielony jest? Ja mam też ogona i on taki bardziej żółty będzie. Ale wiesz, że tatarak lubi wodę? Tam u Ciebie to chyba tak średnio będzie miał z wodą, co?

Ryneczek lidla urokliwy
Fajnie masz z tymi szpalerami, tu szpaler wanilek, tutaj verben, tutaj jeszcze coś i do tego widoki, ahhh te widoki!

Hej Ewelina Ogon zakupiony impulsywnie, spodobał mi się w szkółce, Pani też go polecała, no i wróciliśmy razem Jest taki seledynowo - zielony, na pewno nie żółty, przynajmniej na razie Nie do końca wiedziałam, że on taki pijak jest, ale już wiem, więc mu będę dolewać odpowiednio Może da rady. A szpalery i grupy roślin to nauka Danusi

W tym tygodniu będzie "mini-szpalerek" - żywopłot z bukszpanu przed bonicami dokończony. Wczoraj zakupiłam internetowo brakujący bukszpan, koło środy powinien dotrzeć. No i koniecznie muszę graba i cisa ciachnąć.

KasiaW76 08:06, 24 sie 2015

Na zdjęciach dopiero widać ile się człowiek namęczyć aby były efekty...
Kawa 08:58, 24 sie 2015

dzień dobry
jeżówki mnie rozwalają

jolka napisał(a)

A po trawy się wybierz, duży wybór teraz mają.

gdzie ??
paulina_ns 10:18, 24 sie 2015

Kawa napisał(a)
dzień dobry
jeżówki mnie rozwalają

gdzie ??

W golkowicach.
jolka 20:27, 24 sie 2015

KasiaW76 napisał(a)
Na zdjęciach dopiero widać ile się człowiek namęczyć aby były efekty...

Kasia, u mnie to i tak w miarę spoko. Roboty nie brakuje, ale powoli daję rady, no i efekty cieszą
Ale jak czytam o Twojej walce z "kamieniołomem" .. to dopiero jest wyzwanie!!
jolka 21:00, 24 sie 2015

Kawa napisał(a)
dzień dobry
jeżówki mnie rozwalają gdzie ??

No już wiesz gdzie Paula napisała.
Szkółka Mróz
jolka 21:01, 24 sie 2015

paulina_ns napisał(a)

W golkowicach.

Byłaś po gracki??

paulina_ns 21:06, 24 sie 2015

jolka napisał(a)

Byłaś po gracki??

Jeszcze nie, póki co się zastanawiałam czy zostawić to na wiosnę,czy jeszcze zrobić w tym roku i jak sama widziałaś decyzja została już podjęta w czwartek, piątek po nie podjadę, jeszcze wcześniej odwiedzę Park M i tam się zorientuje.