Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród wśród pól i wiatrów

Ogród wśród pól i wiatrów

paulina_ns 21:18, 22 sie 2015

Jak zwykle zjawiskowo u Ciebie nie zazdroszczę Ci jedynie tej skarpy. Dziękuję za informację o trawkach, w przyszłym tygodniu się tam wybiorę
chagall 22:03, 22 sie 2015

Jolu, dziękuję za piękne zdjęcia całej hortensjowej
Ona jest doskonała, a "rozczochrany" miłorząb cudny
Przyznam Ci się, że ta rabata jest dla mnie inspiracją w tworzeniu mojej własnej na malutkiej trójkątnej rabatce pod oknem.
Pozdrawiam
lindsay80 22:17, 22 sie 2015

jolka napisał(a)

Edyta, jesteś niesamowita!! Wszystko wiesz
DZIĘKUJĘ!!

Wrzucę sobie "przepis" i na pewno spróbuję.
Mam kilka takich, co mi się bardzo podobają

Cieszę się, że mogłam się przydać
wiunia 22:52, 22 sie 2015

Jolu ja wczoraj tak znienacka podeszłam do cięcia grabów i ciachnęłam wszystkie a miałam to robic po niedzieli, bo dziś gosci miałam i trochę dobrych rzeczy chciałam przygotowac ale graby... więc w nocy piekłam i smażyłam... wyszło smacznie i graby pociachane uff
Ściskam i podziwiam cudne rabaty!!!
jolka 22:53, 22 sie 2015

paulina_ns napisał(a)
Jak zwykle zjawiskowo u Ciebie nie zazdroszczę Ci jedynie tej skarpy. Dziękuję za informację o trawkach, w przyszłym tygodniu się tam wybiorę

Skarpa długa na ponad 20 metrów
A po trawy się wybierz, duży wybór teraz mają.
jolka 22:55, 22 sie 2015

chagall napisał(a)
Jolu, dziękuję za piękne zdjęcia całej hortensjowej Ona jest doskonała, a "rozczochrany" miłorząb cudny
Przyznam Ci się, że ta rabata jest dla mnie inspiracją w tworzeniu mojej własnej na malutkiej trójkątnej rabatce pod oknem.
Pozdrawiam

Ania, hortensjową kopiuj jak Ci się podoba,
będziemy mieć bliźniacze rabatki
Moja też jest trójkątna.
jolka 22:58, 22 sie 2015

wiunia napisał(a)
Jolu ja wczoraj tak znienacka podeszłam do cięcia grabów i ciachnęłam wszystkie a miałam to robic po niedzieli, bo dziś gosci miałam i trochę dobrych rzeczy chciałam przygotowac ale graby... więc w nocy piekłam i smażyłam... wyszło smacznie i graby pociachane uff
Ściskam i podziwiam cudne rabaty!!!

Wioletka, ja też mam gości. Więc zamiast cięcia grabów było gadu gadu na tarasie,, pół dnia zleciało i prawie nic nie zrobiłam Tylko ML posadziłam. Ale i tak muszę teraz jeździć podlewać ten nowy trawnik, tak że przy najbliższej okazji też je pociacham

Marzenaka 23:13, 22 sie 2015

Jolka pięknie u ciebie, no po raz kolejny to powtórzę. Podziwiam twój zapał do pracy. Ja jakoś weny ostatnio nie mam. Niedawno zerknęłam na początkowe strony u ciebie i aż trudno uwierzyć, że ty to wszystko sama zrobiłaś w tym ogrodzie. Przypomnij mi, na tej hortensjowej jako pierwsze przed kulami bukszpanowymi to co to było? Ktoś nawet pytał chyba ostatnio ale ja mam sklerozę straszną
horcia 00:57, 23 sie 2015

Witaj Jolka,ale numer ja też byłam dzisiaj w Gołkowicach może przechodziłyśmy obok siebie? a miskanty ML to pani zamówiła na moją prośbę ok 2 tygodnie temu, ale jak widać opłacało się bo nie tylko ja je kupiłam.Gracki też widziałam i icegreen jak ją pani nazwała gdy zapytałam o nazwę

pozdrawiam i wciąż obserwuję choć mało piszę.
lindsay80 01:03, 23 sie 2015

Marzenaka napisał(a)
Jolka pięknie u ciebie, no po raz kolejny to powtórzę. Podziwiam twój zapał do pracy. Ja jakoś weny ostatnio nie mam. Niedawno zerknęłam na początkowe strony u ciebie i aż trudno uwierzyć, że ty to wszystko sama zrobiłaś w tym ogrodzie. Przypomnij mi, na tej hortensjowej jako pierwsze przed kulami bukszpanowymi to co to było? Ktoś nawet pytał chyba ostatnio ale ja mam sklerozę straszną

Runianka