Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród wśród pól i wiatrów

Ogród wśród pól i wiatrów

jolka 21:30, 21 wrz 2015

paulina_ns napisał(a)
Jolu co taka cisza u Ciebie? pewnie zajęta jesteś pracami w ogrodzie w końcu nie pada

Zajęta jestem ale bardziej pracą niż ogrodem. W ogrodzie ciężko mi się teraz wyzbierać, bo dzień krótki i ciemno się szybko robi A właśnie Paula, byłaś może ostatnio w Instytucie?? Mają jakieś agresty?? albo inne owocowe?

PS. Widziałam Twoje plany brzozowe. Będzie pięknie!!

KasiaW76 21:48, 21 wrz 2015

Jolu Gdzieś kilka stron wcześniej wyczytalam o larissa ch jeszcze kwitnących i musze się pochwalić, że u mnie też jeszcze mają paczki. Był moment, że przestały kwitną ale znowu ruszyły.
Wiem, że muszę dokupić 3 sztuki bo są piękne

Możesz tez zdradzić gdzie swoje zamawiałas?
Kawa 14:02, 22 wrz 2015

jolka napisał(a)

Kochana ... zgapiaj do woli
Ja się cieszę, jak ktoś coś ode mnie zgapia, bo przeważnie to ja zgapiam od Was

ooo no popatrz to ja zgapię

werbena jest miodzio
Joluś
paulina_ns 14:04, 22 wrz 2015

jolka napisał(a)

Zajęta jestem ale bardziej pracą niż ogrodem. W ogrodzie ciężko mi się teraz wyzbierać, bo dzień krótki i ciemno się szybko robi A właśnie Paula, byłaś może ostatnio w Instytucie?? Mają jakieś agresty?? albo inne owocowe?

PS. Widziałam Twoje plany brzozowe. Będzie pięknie!!

Jolu w instytucie byłam wczoraj, ale szczerze mówiąc nie zwróciłam uwagi, jak chcesz jutro jak małego zawioze do szkoły podjadę zapytać?
Ewik 20:06, 22 wrz 2015

Hortensjowa cały czas urzeka , a werbenka miodzio
jolka 20:26, 22 wrz 2015

KasiaW76 napisał(a)
Jolu Gdzieś kilka stron wcześniej wyczytalam o larissa ch jeszcze kwitnących i musze się pochwalić, że u mnie też jeszcze mają paczki. Był moment, że przestały kwitną ale znowu ruszyły. Wiem, że muszę dokupić 3 sztuki bo są piękne Możesz tez zdradzić gdzie swoje zamawiałas?

Hej Kasia Ja kupowałam larissy w rosarium, ale to było jesienią dwa lata temu. Czytałam w tym roku, że dziewczyny narzekały na tą szkółkę, więc hmm.. nie wiem co Ci poradzić.. może się poprawili .. ale nie wiem. Osobiście w tym roku nic od nich nie zamawiałam.

jolka 20:28, 22 wrz 2015

Kawa napisał(a)

ooo no popatrz to ja zgapię werbena jest miodzio Joluś

Sama jesteś miodzio Kamilka
Zgapiaj do woli, nawet nasion podrzucę.
Zresztą już kiedyś Ci je obiecałam
jolka 20:30, 22 wrz 2015

paulina_ns napisał(a)
Jolu w instytucie byłam wczoraj, ale szczerze mówiąc nie zwróciłam uwagi, jak chcesz jutro jak małego zawioze do szkoły podjadę zapytać?

Dzięki Paula za inicjatywę Jak będziesz w jakiejś swojej spawie to zerknij, ale specjalnie nie jedź. Ja do nich zadzwonię i popytam cy mają i jakie odmiany. Potem sobie poczytam na necie czy dobre i ew. zakupy
jolka 20:38, 22 wrz 2015

Ewik napisał(a)
Hortensjowa cały czas urzeka , a werbenka miodzio

Witaj Ewusia Cieszę się, że hortensjowa dalej się podoba, choć nie ukrywam, że mnie drażnią popalone brązowiejąca (zamiast różowiejących) kwiatostany. Natomiast werbena.. bez zastrzeżeń, cały czas piękna. Jakby ktoś się jeszcze wahał to śmiało mogę powiedzieć, że to takie ogrodowe "must have"
paulina_ns 20:57, 22 wrz 2015

jolka napisał(a)

Dzięki Paula za inicjatywę Jak będziesz w jakiejś swojej spawie to zerknij, ale specjalnie nie jedź. Ja do nich zadzwonię i popytam cy mają i jakie odmiany. Potem sobie poczytam na necie czy dobre i ew. zakupy

Jolu dla mnie to żaden problem, przejeżdżam obok instytutu jakieś 3 x dziennie