Hej Ewelina Dzięki za budujące słowo Nowy trawnik miał dziś pierwsze koszenie. Chciałam fotkę zrobić, ale tak wiało, że myślałam, że mi głowę urwie. Ot.. uroki pięknych widoków - wieczny wygwizdów Ryneczek lidla heh.. jeżówki powoli przekwitają, ale ogólnie jeszcze dosyć w formie. Zauważyłam, że miskanty się zaczynają kłosić
Haha, dobre sobie Uśmiałam się Nie ma sprawy Gabisia, miejsca Ci u nas dostatek, przyjeżdżaj kiedy chcesz!! Tylko mam nadzieję, że nie jesteś za bardzo FIT bo jak się trafi dzień taki jak dziś, to Cię wiatr do sąsiada w nocy zaniesie razem z tym namiotem Ot, miałby sąsiad niespodziankę
Wioletka, miło Cię widzieć Kochana Dziś byłam na inspekcji świeżo posadzonych borówek, wszystkie stoją, nawet nie zwiędły. Jeszcze je podlałam solidnie, bo wysokie temperatury u nas zapowiadają. A jagodę kamczacką będziesz kupować internetowo czy lokalnie?? Jeśli internetowo to poproszę o sprawdzone namiary Jaką odmianę planujesz sadzić? Ja też bym sobie posadziła, siedem sztuk by mi weszło, byłoby symetrycznie z borówkami