Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród wśród pól i wiatrów

Ogród wśród pól i wiatrów

jolka 20:52, 14 wrz 2015

justajusta napisał(a)
Ślicznie dziękuję Jolu, to mi wystarczy. Mam w takim razie trochę do myślenia. Poszukam jeszcze wcześniejsze fotki.

Proszę bardzo Jakbyś jeszcze coś potrzebowała to wołaj
paulina_ns 20:58, 14 wrz 2015

Macham w poniedziałkowy wieczór
gabriela_kra... 20:58, 14 wrz 2015

amelia_b napisał(a)

Trawę jej przez dwa tygodnie ugnieciesz i placek jej zostanie

Gdzieżbym na trawie....
No przecież na podjeździe na kosteczce rozbije
jolka 20:59, 14 wrz 2015

nicol21 napisał(a)
Pięknie u Ciebie jest! Wszystko idzie w górę jak burza. Trawka też już niczego sobie!! A jak tam ryneczek lidla? nadal w formie?

Hej Ewelina Dzięki za budujące słowo Nowy trawnik miał dziś pierwsze koszenie. Chciałam fotkę zrobić, ale tak wiało, że myślałam, że mi głowę urwie. Ot.. uroki pięknych widoków - wieczny wygwizdów Ryneczek lidla heh.. jeżówki powoli przekwitają, ale ogólnie jeszcze dosyć w formie. Zauważyłam, że miskanty się zaczynają kłosić
jolka 21:03, 14 wrz 2015

gabriela_krajewska napisał(a)
Jolka, w przyszłym roku rezerwuję 2 tygodnie urlopu u Ciebie Może być pod namiotem...w zamian za ten widok mogę kosić trawę,plewić,sadzić,grabić tylko zgódź się

Haha, dobre sobie Uśmiałam się Nie ma sprawy Gabisia, miejsca Ci u nas dostatek, przyjeżdżaj kiedy chcesz!! Tylko mam nadzieję, że nie jesteś za bardzo FIT bo jak się trafi dzień taki jak dziś, to Cię wiatr do sąsiada w nocy zaniesie razem z tym namiotem Ot, miałby sąsiad niespodziankę
jolka 21:09, 14 wrz 2015

wiunia napisał(a)
Jolu boróweczek zazdraszczam , sama poluję na "jagodę kamczacką" uwielbiam borówki ale miejsca za dużo nie mam na nie, może trzy krzaczki wcisnę Pozdrawiam!

Wioletka, miło Cię widzieć Kochana Dziś byłam na inspekcji świeżo posadzonych borówek, wszystkie stoją, nawet nie zwiędły. Jeszcze je podlałam solidnie, bo wysokie temperatury u nas zapowiadają. A jagodę kamczacką będziesz kupować internetowo czy lokalnie?? Jeśli internetowo to poproszę o sprawdzone namiary Jaką odmianę planujesz sadzić? Ja też bym sobie posadziła, siedem sztuk by mi weszło, byłoby symetrycznie z borówkami
jolka 21:11, 14 wrz 2015

amelia_b napisał(a)
Trawę jej przez dwa tygodnie ugnieciesz i placek jej zostanie

He he.. może lepiej Gabisię na poddasze zapakuje
Widoki lepsze, wiatru nie ma i trawy nie wygniecie

jolka 21:14, 14 wrz 2015

AnnaCh napisał(a)
Amelka, czytasz w moich myślach Właśnie o tym samym pomyślałam, że tu taki ładny trawniczek i namiot nie komponuje się

No mówię, poddasze będzie lepsze ze wszech miar
jolka 21:22, 14 wrz 2015

paulina_ns napisał(a)
Macham w poniedziałkowy wieczór

Ja też macham Paula
Widziałam jakie dyskusje u Ciebie.. natury egzystencjalnej
gabriela_kra... 21:41, 14 wrz 2015

jolka napisał(a)

Haha, dobre sobie Uśmiałam się Nie ma sprawy Gabisia, miejsca Ci u nas dostatek, przyjeżdżaj kiedy chcesz!! Tylko mam nadzieję, że nie jesteś za bardzo FIT bo jak się trafi dzień taki jak dziś, to Cię wiatr do sąsiada w nocy zaniesie razem z tym namiotem Ot, miałby sąsiad niespodziankę

Nie jestem FIT, ale jak sąsiad fajny to niech mnie niesie