Wioletka, oby tylko roślinki chciały rosnąć i owocować
A sklepik.. jak będzie z czego to zrobimy z rabatem dla Klientów z O.
Buziaki, również pozdrawiam
Anusia, widoki wczoraj były faktycznie ładne, niebo takie ślicznie niebieskie A jeśli chodzi o drzewka i krzaczki, to uprzejmie donoszę, że dziś nastąpił zakupów c.d. Kupiliśmy 2 jabłonki, 3 czereśnie i 3 brzoskwinie!!
W sobotę wsadzanie
I chyba rzeczywiście będę musiała się w zamrażarkę zaopatrzyć, a jeśli chodzi o słoiki to w ogóle się na tym nie znam. Muszę się ew. zimą zdoktoryzować z tego tematu
Sylwia, myślę że na wiosnę już się przeprowadzimy do nowego domu, to mi będzie łatwiej temat podlewania ogarnąć Jak sobie przypomnę, jak mi trawnik wschodził w sierpniu, to kurcze dzień w dzień musiałam jeździć i 3-4 godziny lać wodę.
Gosia, widoki owszem ładne Ale Ty pewnie masz podobne Jeśli chodzi o drzewka i krzaczki, to wciąż uzupełniamy zakupy i dosadzamy Jeszcze 2 jabłonki do dokupienia, wiśnie i morele My mamy działkę 20 arów, więc bez sensu by było robić całość ozdobno-rekreacyjną, a po śliwki czy maliny na rynek biegać. Tak przynajmniej myślę..
W jeżówkach - owszem jest stipa. Mam ją pierwszy rok. Na razie nic jej nie robię, ale jak już mróz będzie to ją chyba korą obsypie. Choć nie robię sobie nadziei, że przetrwa..
Hej Kamisia listopada nie widać, bo przecież 18stopni dziś w dzień było, a w nocy 12 (!!) A z odwiedzinami .. zawsze zapraszam kiedy tylko będzie Ci po drodze Najważniejsze, że z Twoim okiem już lepiej!!