Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród wśród pól i wiatrów

Ogród wśród pól i wiatrów

ania_m 08:35, 23 kwi 2018

Piękne, ile już mają? moją posadziłam na jesień, ale na razie nie ma ani jednego kwiatka, wypuściła dużo liści - obawiam się ze może w tym roku nie kwitnąć. Ale w przyszłym roku mam nadzieje ze będzie kwitła tak pięknie jak Twoje
DorKa 09:14, 23 kwi 2018

Cześć, jeszcze chyba u Ciebie nie byłam . Nie wiem jak to się stało Masz piękny ogród. Również jestem zauroczona Twoja kocimiętką Pamiętasz może nazwę ? Tyle odmian jest i nie wiem co wybrać.
Kawa 10:46, 23 kwi 2018

Joluś
mus się do ciebie wybrać bo ciemiernikom twoim u mnie dobrze z tego co widzę
tylko ten czas wiesz

piękne łany masz kocimiętkowe
Agi2006 11:05, 23 kwi 2018

Jolka pięknie wiosennie. Wiesz wczoraj byłam na wierzy widokowej i widziałam cały Sącz i okolice. Szukałam Twojego ogrodu przez lornetkę Domyślam się, że mieszkasz gdzieś na górce bo widoki masz ekstra. A przypomnij mi proszę gdzie kupowałaś swoje doorenbosy ...
Kasiolaaa 20:45, 23 kwi 2018

Jezu drogi klekajcie narody normalnie kwiat na kwiatku ale bedzie owockow
paulina_ns 21:24, 23 kwi 2018

jolka napisał(a)

Paulinka, masz przecudny, wypielęgnowany i ogarnięty ogród. Z fantastycznymi tulipanami i niebanalnym drzewami. Rzadko piszę, ale oglądam raz dziennie

Ja też lubię ten czas. A jeszcze teraz tak szybko wszystko ruszyło, że w ogóle nie wiadomo na co patrzyć O chwastach zmilczę, bo po co sobie psuć nastrój niedzielny Parę tulipanków for YOU

Buziaki

Za tulipanki dziękuję moje już powoli przekwitają kocimiętka cud miód czy to ta co ją kupiłaś na ryneczku? Twoja taka zwarta, piękne kulki tworzy, moja bardziej się rozłazi póki co i zastanawia mnie jaką masz odmianę pewnie nn
paulina_ns 21:26, 23 kwi 2018

A i dziękuję za miłe słowa, gdyby nie to,że zarastam chwastami prawie bym w Twoje słowa uwierzyła hihi
jolka 22:08, 25 kwi 2018

Monia81 napisał(a)
Piękny masz Joluś ogród te łany ciemierników są rewelacyjne, cudne pozdrawiam

Moni, dziękuję za milutkie słówka. Ciemierniki trochę się pokiereszowały przez wiosenne mrozy, ale i tak dają radę Też je lubię. Pozdrawiam również

jolka 22:11, 25 kwi 2018

ania_m napisał(a)
Piękne, ile już mają? moją posadziłam na jesień, ale na razie nie ma ani jednego kwiatka, wypuściła dużo liści - obawiam się ze może w tym roku nie kwitnąć. Ale w przyszłym roku mam nadzieje ze będzie kwitła tak pięknie jak Twoje

Ania, moje amanogawy rosną już chyba czwarty rok. Jeśli Twoja wypuściła liście, to pewnie w tym roku faktycznie już nie zakwitnie. Najpierw są kwiaty, potem liście. Ale w przyszłym roku na pewno pokaże na co ją stać Sypnij jej nawóz jesienny końcem września, albo obornikiem podrzuć.

jolka 22:15, 25 kwi 2018

DorKa napisał(a)
Cześć, jeszcze chyba u Ciebie nie byłam . Nie wiem jak to się stało Masz piękny ogród. Również jestem zauroczona Twoja kocimiętką Pamiętasz może nazwę ? Tyle odmian jest i nie wiem co wybrać.

Cześć Możliwe, że nie byłaś. Tutaj jest tyle pięknych ogrodów, że ciężko wszystkie odwiedzić. Ale cieszę się, że jesteś i dziękuję za komplemenciki Nie wiem jaka to odmiana kocimiętki. Wiesz, u nas na ryneczku nie przywiązuje się większej wagi do odmian. Kocimiętka marki kocimiętka i tyle