Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :)

Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :)

renatamama3 07:59, 16 maj 2013

Moje 2 kobea już w gruncie ,2 w domu ,robię eksperyment ,która będzie ładniejsza lub która przeżyje.
aniula 09:02, 16 maj 2013

A moje kobee wybujały już trochę ponad metr, ale ciągle jeszcze na parapecie. Trochę się obawiałam wysadzać przed zimną zośką, ale to był błąd - noce były ciepłe, a teraz taki upał, że boję się, że na słońcu klapną...
Kindzia 10:17, 16 maj 2013

Ponad metr kobea...czym Wy ją karmicie???!!!
Moje w gruncie już ponad tydzień, zbierają się maleńkie
danuta_szwajcer 10:41, 16 maj 2013

Witaj Aniu! Nadrabiam zaległosci ale byłam mocno zajęta odwiedzinami Pochodziłam po ogródku no i widze, ze pięknie wszystko rośnie a magnolia ma się bardzo dobrze. Masz cudną piwonie drzewiastą i jeszcze kilka razy popatrze no i chciejstwo zwycięzy: Ładne masz kompozycje w donicach Wszystko u Ciebie takie uporządkowane hihihi po księgowemu U mnie to busz Ładną mamy pogode i jest cudnie a tak pachnie teraz w ogrodzie bo i bzy i konwalie kwitną oby tylko żaden kataklizm nie przyszedł bo straszą znowu burzami i gradem Pozdrawiam serdecznie i miłej pracy jak i relaksu w ogrodzie
anna_g 14:43, 16 maj 2013

Ela spoko - pokaż swoją - niech mojej będzie łyso bo straszny gizd z niej jest. Zagroziłam że do ogrodu nie ma wstępu bedzie rosła na balkonie...

Renia - to ciekawe czy bedzie różnica Powiedz potem koniecznie

Aniula moje mikrusy stoją już od jakiegoś czasu na balkonie - osłoniętym ale na polu - Twoje też dadzą radę - tylko je "zahartuj" przed słońcem

Kasiu - jak miło że ktoś jeszcze ma maluchy kobeowe a nie tylko ja ale siem nie damy co nie?
anna_g 14:48, 16 maj 2013

danuta_szwajcer napisał(a)
Witaj Aniu! Nadrabiam zaległosci ale byłam mocno zajęta odwiedzinami Pochodziłam po ogródku no i widze, ze pięknie wszystko rośnie a magnolia ma się bardzo dobrze. Masz cudną piwonie drzewiastą i jeszcze kilka razy popatrze no i chciejstwo zwycięzy: Ładne masz kompozycje w donicach Wszystko u Ciebie takie uporządkowane hihihi po księgowemu U mnie to busz Ładną mamy pogode i jest cudnie a tak pachnie teraz w ogrodzie bo i bzy i konwalie kwitną oby tylko żaden kataklizm nie przyszedł bo straszą znowu burzami i gradem Pozdrawiam serdecznie i miłej pracy jak i relaksu w ogrodzie

Danuś - dzięki że mnie odwiedziłaś. Piwonia drzewiasta jest faktycznie piękna jak kwitnie - gwoli szczerości - nie ja ją sadziłam tylko teściowa... ja nie wiem czy bym się zdecydowała - rośnie duża i jest posadzona w złym miejscu - ale na razie jest dość mała więc jest jak jest Cieszę się że Ci się podoba.
Jeśli chodzi o uporządkowanie... hmmm... różnie bywa... ale faktycznie coś w tym jest... uwielbiam busz w ogrodzie, lubię w nim przebywać, podoba mi się bardzo... dlatego u Ciebie jest pięknie. Ja jednak nie radzę sobie z "buszem" i w pewnym momencie mnie przytłacza. Dlatego u siebie mam nawet zbyt pusto... ale może z czasem to sie zmieni. Tylko muszę wprowadzic "busz kontrolowany"
Pozdrawiam cieplutko i zapraszam
nebel 15:07, 16 maj 2013

Aniu czekam na zdjęcie, tej "kobyły" bo nie mam pojęcia o czym tak 'gruchacie' Mała czy duża, chciałabym ją zobaczyć. Więc bardzo Cię proszę zrób to zdjęcie ze względu na mnie i pokaż
anna_g 16:56, 16 maj 2013

nebel napisał(a)
Aniu czekam na zdjęcie, tej "kobyły" bo nie mam pojęcia o czym tak 'gruchacie' Mała czy duża, chciałabym ją zobaczyć. Więc bardzo Cię proszę zrób to zdjęcie ze względu na mnie i pokaż

Oczywiście Ewa - zrobilam rano - wkleję wieczorkiem, bo teraz jeszcze w robocie siedzę, chociaż obawiam się, że z mojego okazu niewiele zobaczysz ale proszę Cię bardzo
anna_g 21:00, 16 maj 2013

Ewa - dla Ciebie zdjęcia "kobylastej" kobei Oto przedmiot naszego gruchania

nebel 21:59, 16 maj 2013

Aniu dziękuję,
teraz przynajmniej rozumiem, o co chodzi, żeby nie napisać " o co ta licytacja między Wami" Chyba rzeczywiście roslina warta współzawodnictwa. A ta u Ciebie nie wygląda na taką "coby miała siem dać."
Dobrej nocy.