Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :)

Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :)

danuta_szwajcer 22:29, 19 lip 2013

Aniu ta kotka jest przesliczna Taka malusia A zdjecie z psiunią rewelka Jaka przyjażn i kto by pomyslał Super Czy ktos moze juz jest chętny? A na kwiat tej horti to mozna patrzec i patrzeć i podziwiac Koronkowa i koralikowa Pozdrawiam serdecznie
anna_g 08:54, 20 lip 2013

Hej Kochane Jeśli chodzi o kicię to jest nadzieja... co prawda na razie nikła więc nadal proszę bardzo gdyby ktokolwiek mógł lub chciał...
Haniu - ta horti rośnie w słońcu - jest okrywana na zimę, bo jeśli nie to nie kwitnie, poza tym nic z nią nie robimy. Faktycznie ma śliczne kwiaty
Pozdrawiam sobotnio i ruszam do sprzątania Zajrzę później - mam nadzieję że mi czasu i siły wystarczy
jolusia 13:35, 20 lip 2013

wow powojniki z latarenkami ...ależ widoczek ...cudnie...

Pozdrawiam Jola.
anna_g 22:01, 20 lip 2013

Dziękuję Jolu Próbowałam zapalic latarenki i cyknąć fotkę,ale nie bardzo mi to wyszło - niestety nadal nie mieliśmy okazji posiedzieć sobie w blasku latarenek ale lato się przecież jeszcze nie skończyło

kolorystyczny koszmarek?? A jednak ma swój wdzięk

i najmniejszy powojnik w moim ogrodzie. Choć nie najmłodszy - ma juz ok 3 lat Ale zawsze "biedował" w tym roku w zasadzie wcale nie wyszedł - dopiero jak kupiłam Ninę i chciałam posadzić w jego miejscu okazało się że coś tam jednak żyje... Nie wyrzuciłam tylko wykopałam - dołownie maleństwo z jednym korzonkiem i wepchnęłam do ziemi gdzie indziej. Zobaczcie jak "urósł" ale... kwitnie mam nadzieję, że wypatrzycie Oparłam go o lilię bo do płotka nie sięga za bardzo
Gabrysia_ 22:05, 20 lip 2013

Kociak przesłodki,a fotka z psinką i kicią rewelacyjna
Hortensja też piękna
anna_g 22:07, 20 lip 2013

Taki kwiat...

i taki opis - kartka jeszcze przyczepiona...

danuta_szwajcer 22:17, 20 lip 2013

Aniu powojniki z latarenkami wieczorową porą rewelacja Pięknie A ten powojnik masz bardzo piękny i ciagle kwitnie Pogoda poki co dopisuje i jak dla mnie jest takie prawdziwe lato teraz bez tych burz zaraz lepiej Pozdrawiam wieczorowa porą
anna_g 22:20, 20 lip 2013

Dziękuję Gabrysiu Coraz trudniej zrobić kotce zdjęcie bo wszędzie pruje jak burza a przejęta psina za nią, ale kicia jest charakterna - nic a nic się psa nie słucha Co chwilę daje nura w rabaty, kwiaty, krzaczki i rośliny - a biedna psina chcąc być grzeczna czeka na nią przy rabatce, albo grzecznie prosi żeby stamtąd wylazła Co chwilę też wspina się po wszystkich drzewach a pies z utęsknieniem pod tymi drzewami siedzi i sie w górę gapi... A potem zmęczone i utrudzone - jedna zabawą druga pilnowaniem idą spać - choć najpierw lecą do miski - przy czym kotka wyjada psu, a pies grzecznie czeka aż kotka się nasyci Ubaw jest z nimi niezły

a kicia wsysa jak odkurzacz i jak się nasyci to micha jest pusta

ciekawe kiedy ta moja piesa zmądrzeje
anna_g 22:24, 20 lip 2013

Danusiu Pozdrawiam także. Wydaje mi się że ten rok jest dobry dla powojnków (przynajmniej dla nich ) Przynajmniej tych moich - kwitną dużo dłużej niż w zeszłym roku - może nie mają takiej obfitości kwiatów na raz bo to się rozklada w czasie, ale bardzo długo dodają koloru w ogrodzie. Tak, teraz jest naprawdę fajne lato Dobrej nocy
Kondzio 22:24, 20 lip 2013

nigdy hi hi hi