Eluś - aparat ma też program "auto", bierzesz i pstrykasz, ale wiesz, mnie wzięło AMBICJONALNIE A że siem nie znam to teraz "mam za swoje" - instrukcja, książka, internet, aparat potem biegam i robię zdjęcie jednemu kfiotkowi na 10 sposobów Jeszcze ze dwa lata i będę naumiana
Gabrysiu, Reniu - dzięki za komplementa Takie romantyczne widoczki to ja tez lubiem Powiem Wam, że owszem nie do tej pory jeszcze się nie paliły świece w latarenkach bo nie było kiedy usiąść wieczorem w ogrodzie, albo zimno i deszcz albo hordy wściekłych komarzyc czyhających na chętnych bycia kolacją Ale chyba zapalę świece ot tak po prostu żeby zobaczyć
Danusiu zrobię zdjęcie tej horti - po południu, ładnie kwitnie i ma duże kwiaty. Milin ma pączki własnie - w tym roku po raz pierwszy w takiej ilości. Ale robi się ogromny i jak już mówiłysmy rośnie na siatce ogrodzeniowej - myślimy nad przesadzeniem go wiosną.... Remonty na ukończeniu - dzisiaj przychodzą montować kuchnię, jutro mają skończyć no a potem to zostanie "tylko" wysprzątać
Pooglądałam, ale cudnie... kolory zupełnie jak dla mnie... Dziękuję Ela, zachowam i będę zaglądać do tego. Ostatnio wypatrzyłam sobie maleńką inspirację u Marzenki - coś w ten deseń
Tosia - dzięki za odwiedzinki, cieszę się że się podoba Pozdrawiam
Eluś - pracusiujem bo jest przed 20-tym - data w księgowości dość "napięta". Ale poza tym to mam takiego koszmarnego leniaaaaa.... Że jeszcze nic nie zacznę a już zmęczona jestem
Grażynko - cieszę się że mnie odwiedziłaś. Ja posadziłam do ziemi na oborniku - miałam worek takiej i na rabacie gdzie była zawsze kora i ta ziemia już taka przemieszana była. Na razie rosną. Zawsze możesz im dosypać trochę kwaśniejszej ziemi. Zrobilam tak w tym roku z rh - obkopałam, wybrałam ziemię i dosypałam ziemię do rh. U Alinki się widzimy Pozdrówka
Danusiu - wprawdzie dłużej to trwało niż miało a zdjęcia widzę, że też nie są najlepsze - zrobię kolejne - ale proszę bardzo Szału nie ma z tym jej kwitnieniem... ale ma ładne duże kwiaty
No własnie Aniu tez mi się wydawao, że masz tą cudowną horti z tym środeczkiem - wiankiem Dlatego chciałam zdjecie z bliska Bardzo mi sie podoba ta horti, mam taka tylko juz nie pamietam czy w takim kolorze ale d zakupu zawsze mi jąwymroziło teraz ją przesadziłam do kąta No i ma jeden pączek to zobacze jaki będzie kwiat. A jak długo ją masz? Nie przymarza? Bo pięknie kwitnie