anna_g
19:29, 13 paź 2013
Dziewczynki Kochane Moje dopiero teraz dotarłam... bo dzisiaj taka piękna pogoda i w małe góry się wybraliśmy (no niestety ja góral nie jestem
ani góralka
) Ale jakoś dolazłam to co dojechać już się nie dało i oglądałam widoki cudne... Jesień w górach jest teraz przepiękna... te kolory... Zdjęć oczywiście niet bo mi przed wyjazdem bateria siadła...
Bardzo dziękuję Wam Dziewczyny za wczorajsze odwiedziny... było mi fantastycznie, radośnie, mega pozytywnie... tylko... tylko.... jak pojechałyście to ja się zorientowałam, że jeszcze tyle chcialam zapytać, się dowiedzieć, powiedzieć... Jak to się dzieje że kilka godzin mija jak kilka minut????
Zapomniałam oczywiście zapalić przygotowane lampioniki - specjalnie kupiłam fajne świeczki i co... i doopa
skleroza
Zapomniałam zrobic zdjęć - a raczej zrobiłam tylko jedno
Ja myślę, że po prostu - trza to powtórzyć
Moi super Goście

Bardzo dziękuję Wam Dziewczyny za wczorajsze odwiedziny... było mi fantastycznie, radośnie, mega pozytywnie... tylko... tylko.... jak pojechałyście to ja się zorientowałam, że jeszcze tyle chcialam zapytać, się dowiedzieć, powiedzieć... Jak to się dzieje że kilka godzin mija jak kilka minut????
Zapomniałam oczywiście zapalić przygotowane lampioniki - specjalnie kupiłam fajne świeczki i co... i doopa

Zapomniałam zrobic zdjęć - a raczej zrobiłam tylko jedno

Ja myślę, że po prostu - trza to powtórzyć

Moi super Goście