Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :)

Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :)

anna_g 22:31, 23 lut 2014

gierczusia napisał(a)
Mam nadzieję ,że nadal się dzielnie trzymasz i walczysz z wszechogarniającymi bakcylami .. A przy okazji całej Rodzince zdrówka życzę

Fotki robisz naprawdę cudne, nie myślałam że aparat robi aż taką różnicę..noo wiedziałam,że robi , ale aż taaaką.. To mnie zszokowało

Runianka pięknie wyglada jako pokrywający dywan ..uwielbiam ją ... A o wrzoskach czy czymś takim co by wniosła troszku koloru to nie myślałaś ????
Nooo , tak tylko pytam , nie kcem Ci burzyć koncepcji

Ściskam goRrrąco

My trzymamy się dzielnie i bakcyle również trzymają się dzielnie, szala się przeważa raz w jedną raz w drugą ale już chyba bardziej na naszą korzyść...

Mówisz, że mój aparacik taki fajny że nawet ze mnie lepszego fotografa zrobił??? A to siem cieszem bardzo bo ja lubię zdjęcia i robic i oglądać. Kupiłam sobie pierścienie do makro ale okazało się że bez lampy większej nici z tego więc znowu trzeba przyoszczędzić "_

Na wrzoski to tam chyba jednak za ciemno... wrzoski będa pod serbami. Żeby wszędzie nie bylo tak samo a tiarelki trochę powinny rozjaśnić miejsce. Tak se myślę i kombinuję, ale przecież jeszcze wszystko może się zmienić
anna_g 22:32, 23 lut 2014

baraga1904 napisał(a)
...znowu widzę przebiśniegi...muszę i u siebie posadzić obowiązkowo bo bardzo mi się podobają...

Agnieszko nie poznałam Cię w nowej wersji awatarkowej takiej wiosennej przebiśniegi cieszą bo pierwsze w końcu a i niekłopotliwe są więc... sadź
anna_g 22:34, 23 lut 2014

Luki napisał(a)
Hiacyntu z mchem bardzo mi się podobają, moje już przekwitły, chyba czas na kolejne

Prawdę mówiąc nie miałam nawet w planie ich zakupu, ale jak już zobaczyłam i tak jakoś do mnie mówiły "kup nas, kup nas" no to musiałam i za jakiś czas będę miała wiosenkę - teraz tylko muszę dokupić jeszcze jakieś bo drugi koszyczek już oddałam w prezencie i mam niesymetrycznie na oknie
anna_g 22:39, 23 lut 2014

Chciałam Wam jeszcze pokazać maluchy które zakwitły w zeszłym tygodniu w ogrodzie mojej mamy. Kupiłam je jesienią dla niej - tak na próbę bo ani ona ani ja nie miałyśmy jeszcze tych małych irysków a ja nie miałam pomysłu gdzie je wsadzić Ślicznotki z nich Jest luty a one już kwitną od tygodnia !

anna_g 22:41, 23 lut 2014

I na dobranoc - wczorajszy nabytek - uratowany z Carfoura storczyk - dosłownie uratowany bo już były tak przesuszone i biedne tam że aż żal... Własność mojego młodszego syna

Kindzia 09:58, 24 lut 2014

Melduję, że jestem już
boguslawa_ma... 16:36, 24 lut 2014

Aniu ja jesienią kupiłam takie same iryski wyszły ale jeszcze nie kwitną
danuta_szwajcer 17:08, 24 lut 2014

Ale sliczne te maluszki iryski) Piekne zdjecia Aniu Pozdrawiam serdecznie
Urszulla 17:26, 24 lut 2014

anna_g napisał(a)
Chciałam Wam jeszcze pokazać maluchy które zakwitły w zeszłym tygodniu w ogrodzie mojej mamy. Kupiłam je jesienią dla niej - tak na próbę bo ani ona ani ja nie miałyśmy jeszcze tych małych irysków a ja nie miałam pomysłu gdzie je wsadzić Ślicznotki z nich Jest luty a one już kwitną od tygodnia !

Te iryski są cudne, szkoda że tak mało kupiłaś.
Polecam tę stronę, tanio można je kupić jesienią w dużych ilościach
http://cebule-kwiatowe.pl/
Kindzia 17:37, 24 lut 2014

Martwię się o moje iryski pumila...za głęboko posadziłam Żadnego nie widać!!!

Jutro możesz do mnie wpaść?

Będę wieczorem na forum.