Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :)

Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :)

anna_g 23:12, 24 lut 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Cudne iryski Jesienią trza zakupić Buziole zostawiam.

Oj trza trza kupić - te nie są moje - ale na pewno u siebie posadzę takie cudne maluszki Buziolek
anna_g 23:17, 24 lut 2014

gierczusia napisał(a)

Czy ktoś koedyś powiedział że byłaś słabym fotografem ???... Bo jak tak to mu zemby wybijem ....
Przecież fieszzz,że aparat dużo robi

Tak czytam o tych pierścieniach do makro i lampie.aaaaaa.. Te firmy to wieszak człeka wycyckać z kasiory

A w kwestii wrzosowej .. Wszystko jasne i zrozumiałe

I bakcylom mówię sio ,żeby jeszcze bardziej na Twoją stronę szalę zdrówka przechylić

Ściskam

Hmmmm.... no to siem muszem zastanowić kogo bym chciała zembów pozbawić
Aparat owszem dużo robi by nie rzecz że czasami to on robi fszystko - w kwestii foto oczywista
Lustrzanki mają to do siebie że nie są wyposażone od początku we wszystko do wszystkiego - i właściwie sporo jest do dokupienia jeśli chce się spróbować czegokolwiek innego poza normalnymi fociami. Do makro koniecznie trzeba dokupić sprzęt - ja kupiłam takie belejakie dziabągi bo to drogie jest i mnie na razie wystarczy... ale lampę dokupić mus....
Co do bakcyli to się zgadzam - mówię im "won" znaczy siem "żegnajcie"
A teraz do spanka bo jutro znowu dzień i na chlebek pracusiować trza Dobrej nocki
Kindzia 07:57, 25 lut 2014

Od dzisiaj patyczki będą w słoiczkach czekać, jutro do wieczora jesteśmy, potem w sobotę i niedzielę. Daj znać.

Buziolek
Ivvvona 20:24, 25 lut 2014

Zaglądam i pozdrowienia zostawiam Iryski śliczne i jak wcześnie kwitną. Moje strajkowały więc się z nimi rozstałam - zero kwiatów tylko liście miały
anna_g 20:30, 25 lut 2014

Kindzia napisał(a)
Od dzisiaj patyczki będą w słoiczkach czekać, jutro do wieczora jesteśmy, potem w sobotę i niedzielę. Daj znać.

Buziolek

Ok. Kasiu - dam znać. Dzisiaj było cięcie Nie takie już mocne jak rok temu ale i tak prawie wszystkie zostały przycięte iglaki. Nie wszystkie bo nie zdążyliśmy - jednak jeszcze szybko robi się ciemno a poza tym było łokropnie zimno.... Ale jak się człowiek rusza i pracuje to mu ciepło. Tak, że sezon ogrodowy uważam na ten rok za otwarty Jutro chcę jeszcze promanalem opryskać.
anna_g 20:30, 25 lut 2014

Ivvvona napisał(a)
Zaglądam i pozdrowienia zostawiam Iryski śliczne i jak wcześnie kwitną. Moje strajkowały więc się z nimi rozstałam - zero kwiatów tylko liście miały

To szkoda że strajkowały bo takie słodziaki z nich są. Może miejsce im nie spasowało stąd ten strajk Pozdrawiam też
Kindzia 07:27, 26 lut 2014

U Ciebie wielkie iglaki, z jakąś zwyżką przyjechali?
Dzisiaj znowu szron na trawie...jak tu odkryć???

Miłego dnia Aniu
anna_g 13:56, 26 lut 2014

Kindzia napisał(a)
U Ciebie wielkie iglaki, z jakąś zwyżką przyjechali?
Dzisiaj znowu szron na trawie...jak tu odkryć???

Miłego dnia Aniu

Nie Kasiu - wszystko z drabiny Mamy taką wysoką co wystarcza A tego najwyższego nie obcięlim bo czasu brakło. Miły dzień to niestety nie jest - znowu zdrowie szwankuje młodemu a ja mam coraz mniej szacunku do polskich przepisów rządzących służbą zdrowia... Lepiej o tym nie mówić bo po co sobie psuć dzień całkowicie... Mam wrażenie, że pacjent i to nawet dziecko (choć może już nie takie małe) liczy się w tym najmniej...
Mala_Mi 20:41, 26 lut 2014

Aniu .. iryski koniecznie.. one wczesne jak krokusy.. moje pierwsze też zakwitły, ale od strony południa... i te niebieskie z daleka widać.. ale czekam na te przy tarasie... i możesz je posadzić w czymś co je zarośnie.. liście maja długie... musisz sie z tym liczyć..
I sorki za wrzucanie fotek ale kuszę.. kuszę.. nie jabłkiem a iryskami... no ale ja nie Ewa..

Ivvvona 21:20, 26 lut 2014

Piękne, może skuszę się jeszcze raz?