Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Joanny i Andrzeja od podstaw

Ogród Joanny i Andrzeja od podstaw

Debra 11:31, 19 paź 2013

JoannA napisał(a)

Debro, bo wszystkie podarowane tak szczerze, od serca
Trzmielina zachwyca o każdej porze roku, wiosną wyskub przemarznięte listeczki i przytnij, będzie śliczna wiosną ze świeżutkimi przyrostami Czekam na fotkę.

Joasiu, to widać!
Ja mam inny mały krzaczek trzmieliny, ale ta jest tylko biało-zielona, a ta Twoja ma naprawdę niesamowite kolory. Postaram się dzisiaj, albo jutro zrobić jej foto

Fajnie się ogąlda takie świeże fotki z włoskiej ziemi - no cóż inny klimat to i roślinki im nieco lepiej rosną
kraania 17:16, 19 paź 2013

Asiu obejrzałam zdjęcia z Rzymu i od razu mi się cieplej zrobiło. Pomyślałam sobie, że też musze się kiedyś tam wybrać.
pozdrawiam
JoannA 17:37, 19 paź 2013

Debra napisał(a)

Joasiu, to widać!
Ja mam inny mały krzaczek trzmieliny, ale ta jest tylko biało-zielona, a ta Twoja ma naprawdę niesamowite kolory. Postaram się dzisiaj, albo jutro zrobić jej foto

Fajnie się ogąlda takie świeże fotki z włoskiej ziemi - no cóż inny klimat to i roślinki im nieco lepiej rosną

Debro, mam też taką biało-zieloną i rzeczywiście ona się nie przebarwia. A wczesniej nie zwróciłam na to uwagi
JoannA 17:40, 19 paź 2013

kraania napisał(a)
Asiu obejrzałam zdjęcia z Rzymu i od razu mi się cieplej zrobiło. Pomyślałam sobie, że też musze się kiedyś tam wybrać.
pozdrawiam

Aniu, koniecznie musicie sie tam wybrać ale w miesiącach wiosennych lub jesiennych. Latem jest tak gorąco, że trudno wytrzymać ale niektórzy lubią takie tropiki. A wrażenia z pobytu niesamowite, żal było wracać do domu
pozdrawiam
yolka 20:29, 19 paź 2013

Wieczne miasto wiecznie zielone
renatamama3 09:32, 25 paź 2013

Witaj ,Asiu po wojażach.Relacja z Rzymu super i zieleń i zabytki.Też tam kiedyś pojadę ,bo obiecałam sobie i dzieciakom,że pójdziemy na grób Papierza.Czytałam u Kondzia,że byłaś w Kraku ,nie ładnie to tak .pozdrawiam słonecznie
JoannA 09:59, 25 paź 2013

renatamama3 napisał(a)
Witaj ,Asiu po wojażach.Relacja z Rzymu super i zieleń i zabytki.Też tam kiedyś pojadę ,bo obiecałam sobie i dzieciakom,że pójdziemy na grób Papierza.Czytałam u Kondzia,że byłaś w Kraku ,nie ładnie to tak .pozdrawiam słonecznie

Renatko, tak dawno Cię nie było, gdzie się podziewałaś?
Wpadłam do Krakowa na jeden dzień i szybko powrót. Taki pędziwiatr ze mnie
pozdrawiam
Milka 10:28, 25 paź 2013

Joasiu i jak tam po wojażach?
Debra 10:33, 25 paź 2013

JoannA napisał(a)

Debro, mam też taką biało-zieloną i rzeczywiście ona się nie przebarwia. A wczesniej nie zwróciłam na to uwagi

A jak ta biało-zielona znosi zimę?

Wypad do Krakowa. Chciałaś porównać z Rzymem?

Wiosnę mamy, u mnie wykiełkowały czosnki
JoannA 11:02, 25 paź 2013

Debra napisał(a)

A jak ta biało-zielona znosi zimę?

Wypad do Krakowa. Chciałaś porównać z Rzymem?

Wiosnę mamy, u mnie wykiełkowały czosnki

Krysiu, ta biało-zielona bardzo dobrze znosi zimę, ale ja mam troszkę inną niż Twoja.
Wyjazd do Krakowa był krótki (pogrzeb kolegi z pracy), nie miałam czasu na zwiedzanie i porównania. Ale pamiętam Kraków z młodzieńczych lat bo uwielbiałam wpadać do brata jak studiował na UJ. Rzym piękny ale u nas też nie brakuje pięknych miejsc
Krysiu, czosnki okryj bo zimą zmarzną końcówki liści i będą szpecić.
pozdrawiam serdecznie