Dajano,za migdałka dziękuję, nie miałam i dzięki Tobie mam!
Weroniko77, Wam również spokojnych snów!
Grembosiu! Twoje kratki pod pnącza superaśne! A te kute elementy w płocie będę podziwiać jak zamontujecie.
Weroniko-Przetaczniku, Wypatrzyłaś przetacznika malutkiego i na zdjęciu jego błękit pięknie uchwyciłaś. Dobranoc! Takich niebieskich snów!
Basiu, tato był pszczelarzem i kazał tępić te owady. Stąd wiedziałam co to za stwór! Miło było Tobie pomóc.Miłych snów, Basieńko!
Kasiu, jeszcze nie śpisz? Miłego jutrzejszego dnia życzę!
"Grembosiu! Twoje kratki pod pnącza superaśne! A te kute elementy w płocie będę podziwiać jak zamontujecie."
Mam nadzieję, że nie będę musiała się wstydzić, że tak poszłam w ekspresje mojego kowala.
Dobrej nocy.
W lubuskiem też pszczółek nie ma- choć drzewa całe w kwiatach, marne szanse na mnóstwo owoców !
Coś jest nie tak ! Wiem, ze długa zima dała się we znaki pracusiom. Padały z głodu.
Słuchałem audycji radiowej na temat pszczół. Niestety one poniosły ogromne straty gdy w lutym się ociepliło a potem zrobiła się długa zima. Wyginęło ich masa. Obecnie trwa kupowanie pszczółek na nowo.
W radio właśnie mówili że dopiero późnym latem coś się odbuduje. Pozdrawiam Haniu.