Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Hanusi - kolejny sezon

Ogródek Hanusi - kolejny sezon

hanka_andrus 19:40, 16 paź 2013

KasiaWB 21:02, 16 paź 2013

Haniu, gratuluję wykonanych prac w ogrodzie, ja w tym roku mam poważne zaległości wszystko z doskoku.
Dziękuję za dobre fluidy ściskam serdecznie
hanka_andrus 22:07, 16 paź 2013

Kasiu, wiosną z nowymi siłami ruszysz do ataku na rabatki, przynajmniej w jakiejś części już na stałe.
Teraz roślinki niech radzą sobie same. Tak jak u mnie. 1 marca , zawsze jest element niespodzianki, co zobaczę po zimie.
Joanna___ 23:06, 16 paź 2013

Haniu,przepiękne zdjęcia pokazujesz.Liście na trawie szczególnie mnie urzekły.
Przygodę z jeżem czytałam.U mnie mieszkają w kupie gałęzi i suchych chwastów.Rzucałam tak żeby potem coś z tym zrobic a teraz już do wiosny zostawię.Mają hotel
GorAna 23:13, 16 paź 2013

Pozdrawiam wieczorkiem...liście na trawie cudowne...gorzej z grabieniem
monteverde 23:15, 16 paź 2013

Haniu śliczne te Twoje marcinki i szałwia i widzę, że gaura ostatnimi kwiatkami kwitnie a tyle listków co u Ciebie na trawniku to ja bym chciała mieć pozdrawiam cieplutko bo u mnie 3 dzień piękne słoneczko świeci i pozwala mi pracować w ogrodzie
eda 23:48, 16 paź 2013

Hanuś jutro zrobię zdjęcia sumaka zanim zacznie opadać fajny ma kolorek utulam cieplutko o pięciornikach napisałam u siebie
grembosia 01:58, 17 paź 2013

Haniu, piękne zdjęcia
Pozdrawiam cieplutko
hanka_andrus 04:19, 17 paź 2013

Dziewczyny, oglądam prognozę na dziś nie mam co liczyć na słońce, a wieczorem deszcz, a w niedzielę znów przymrozek.

Aniu Nasionek Gaury nie zebrałam, może co wykiełkuje wiosna, a czy ona sama przezimuje? Okryję kopczykiem Zobaczymy.

Kompostownik już liśćmi zapełniony. Ale po niedzieli wszystkie już opadną.Będzie ostateczny szlif przed zimą. I wkroczymy w czas zimowy. Szkoda, że nie można go przespać.

Joanko, AniuGor, Edytko, Grembosia, miło mi,że odwiedzacie i na dodatek tyle pochwał zostawiacie. Dla takiego fotografa jak ja - ogromnie sympatyczna sprawa. Chociaż bardzo na wyrost.
12:28, 17 paź 2013
Haniu, pada deszcz, czy zaświeciło słońce? Dla sprawnego zakończenia sezonu, przydałaby Ci się taka pogoda jak jest u mnie - słonecznie, w miarę ciepło, dziś troszkę wieje, ale jak spoglądam przez okno, to gdyby nie świadomość pory roku i przebarwiające na żółto trawy, możnaby ulec wrażeniu, że to pełnia lata, sąsiedzkie ogrody też jeszcze nie świecą pustkami, zimozielone się rozrosły, ogród mogłabym polecić osobom zapracowanym.
W przyszłym tygodniu trzeba będzie uprzątnąć liście hortensji i pęcherznic i może wyrwać jednoroczne, ostateczny termin to już one same podyktują, na razie kwitną w najlepsze.

Miłego dnia!

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies