Hanuś piękne kolory i chyba malwę widziałam cudna i trawka taka cieniutka śliczna Chyba też mam od Nati tylko moja cienka bo porozrywałam na drobne Buuuuziam
Masz racje Haniu w takie upały trzeba sie oszczędzac. U mnie borówki pojedyncze dopiero dojrzewaja i floksy dopiero zaczynają kwitnąc.Piesia zal w takie upały a im starszy tym bardziej zal ale on sobie jakiś cień pewnie zawsze znajdzie .Opoczywaj i posilaj sie zdrowymi borówkami . Buziaki śle.
Dziękuję Bożenko. Staram się za bardzo na słońcu nie przebywać.U mnie do godziny 14-tej niezły cień, a jak poleję wodą, to i oddychać można.
Nie to co w bocianim gnieździe na siódemce.
Jutro mam wnuczkowy dzień, to tylko ich na ogród i pod prysznic, niech dokazują. A ja nadzór dyskretny.
Frodo narzeka na upał.... tylko w milczeniu... wiec należy sie mu odrobina cienia.. swojemu też wybaczam.... nawet nie sprawdzam co mi dziś stratował w poszukiwaniu chłodu.
Piękne zdjecie, niesamowita ilośc owoców. Dzień wnuczkowy pewnie sie skończył a Ty moze zmeczona . Moje wnuczki na wczasach to zanudzam sie w te upalne pogody.Pozdrówka.
Dziś Frodo nawet z altanki się nie wynurzył. Tam na płytkach było cłodno i bezpiecznie, a na trawniku szalało dwóch tygrysów.
Wnuczkowy dziń się udał nad podziw. Powrót do domu u niektórych skończył się błogim snem.