Filip.... szkoda, że nie możemy zrobić machniom na miliny

Chętnie bym się zamieniła.. w dodatku mój posadzony w 2008 roku..... (może dlatego, że młody) nie daje odrostów korzeniowych..... ale daje przyrosty wszerz i wzdłuż... masakra...
Ja wolę kostkę... dziś układałam kolejną..... z powodów czasowych.. nie mam szans zadbać o ogród, a ogród zaniedbany to ogród brzydki..... wiec ciągle idziemy z moim na kompromisy. I łatwo sie kosi, kółko jedzie po kostce i nie ma problemów z rozwalaniem kory czy rozjeżdżaniem kancików...
Rabaty kancikowe mam . i jeszcze w tym roku nie znalazłam dnia aby je przyciąć.... ciągle mam pilniejsze rzeczy.... jak zielsko po kolana od strony sąsiadów za żywopłotami.... aż mi było wstyd i poszłam pielić

Za to mój rozsiany z zeszłorocznych nasion wilec bardzo sie spodobał i kazali go zostawić na stałe

Wiec stwierdziłam, że jest już ich

Ja pomogę tylko czyścic siatkę, ale rozrósł sie niesamowicie.. a w czerwcu wypieliłam wszytko dokładnie.....
Ta cześć niepokazywana.... moim zdaniem nie obsadzaj jej bukszpanami..... zostaw taki dziki charakter.. póki nie wydumasz co z tym zrobić i też bym zachowała styl Twojego ogrodu.... Mi się bardzo podoba
Część II /
Część I /
Wizytówka
/
Zlot-2014 /
Zlot-2012 Mózg to nie mydło; nie ubędzie go, gdy się go użyje.