Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jurajski Ogród

Jurajski Ogród

Debra 22:00, 11 wrz 2013

AgnieszkaW napisał(a)
Dla Wszystkich odwiedzających moja dzisiejsza dekoracja kuchennego okna: wewnętrzna i...zewnętrzna

Słów brak ale uśmiech od razu na twarzy. Dzięki Agnieszko, bo dzień dzisiaj szary i deszczowy....
AgnieszkaW 22:11, 11 wrz 2013

mira napisał(a)
i mają już kolce?
a mój dostałam 2 tygodnie temu - i własnie widzę że kwitnie ślicznymi liliowymi małymi kwiateczkami - jeszcze nie sprawdziłam czy pachną bo podobno ladnie i nie patrzyłąm czy ma kolce ale jutro sprawdzę

Miro, moje krzaczki też już kwitną, ale kolców nie sprawdzałam, czy już są.
makkasia 17:15, 12 wrz 2013

U nas dzisiaj też pada ...Cieszę się bo suuucho strasznie było, no i grzyby będą
Pozdrawiam
ps.Twój kotek jest podobny do Bena, kota moich rodziców skupienie w oczach i prośba - wpuść mnie
U mnie storczyki nie chcą się rozwijać, niestety
Aneczka 18:43, 12 wrz 2013

Witam, dziękuję za odwiedziny i dobre rady Muszę ci powiedzieć, że stworzyłaś piękny ogród! To jest coś niesamowitego, no napatrzeć się nie mogę. Masz wielki talent, zazdroszczę takich talentów Podziwiam i pozdrawiam
Bogdzia 19:52, 12 wrz 2013

AgnieszkaW napisał(a)

[b]Zielona
, kotki mam dwie, nornic nie mam, a jeśli się jakaś pojawi, to na krótko. Jak będę miała wenę twórczą, to wpadnę do Ciebie, dzisiaj już nie myślę

U mnie sporo dzikich kotów łazi po ogrodzie a nornic nie łapią wolą na ptaki polowac.Pozdrawiam Aga.
AgnieszkaW 20:05, 12 wrz 2013

Debro, miło, że fotka mojej kotki wprawia Cię w dobry humor.

Makkasiu, koty tak już mają, że pchają się do domu, szczególnie jak pada deszcz. Dzisiaj u mnie dla odmiany świeciło piękne słoneczko.

Aneczko, bardzo dziękuję, to miłe. Ty też na pewno wkrótce pochwalisz się pięknym ogrodem.

Bogdziu, inaczej zachowują się koty dzikie, a inaczej te wychowywane od maleńkości. Ptaki wprawdzie też łapią (niestety), ale myszy czy krety to ich niemal codzienny rytuał.

Zostawiam dla Was pozdrowienia
Aneczka 21:27, 12 wrz 2013

Na taki ogród to nie mam szans, nie mam takiego terenu jak ty, ale coś tam postaram się wymodzić Jakiś czas temu (jeszcze nie byłam zalogowana) pokazywałam twoje dzieło mężowi i co prawda on nie "przeżywał" tak jak ja, ale zatrzymał się i zwrócił uwagę, a ja dalej siedziałam wklejona w monitor Powiem ci szczerze, że to nie miodzenie, ale niedowierzanie, bo ja nie potrafiłabym zaprojektować swojego ogrodu. Jak się patrzy na takie ogrody, to się myśli: łał ale "ta" czy "ten" to ma wyobraźnię, no ja nie mogę ...
Mathildis 13:48, 13 wrz 2013

AgnieszkaW napisał(a)
Jurajski o poranku (w tle moje świeże kulki, jeszcze nie dorobione, ale kiedyś będą )

ale ten Twój ogród rajski o poranku. ze zdjęć tchnie taki spokój, ale jednocześnie jakaś tajemnica
tylko na tym z pajęczyną grozą zawiewa
malgorzata_s... 14:25, 13 wrz 2013

Uwielbiam tu wracać.
Milka 14:31, 13 wrz 2013

Podziwiam i podziwiam
a dekoracje, hym, która lepsza, chyba obie fajnie tym kotkom u ciebie