Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jurajski Ogród

Jurajski Ogród

AgnieszkaW 13:47, 11 wrz 2013

Alinko, dziękuję i pamiętam, wiesz o czym...

Grażynko, dziękuję.

Irenko, ta tajemniczość to sprawka delikatnej mgły, która akurat spowiła ogród. Też marzylam o miłorzębie - mam teraz dwa (jednego pokazałam, drugiego jeszcze, ale podobny do pierwszego, też Mariken). Ty jak zwykle Irenko gdzieś się spieszysz...

Joasiu, dziękuję. Właśnie brakowalo mi takiego liściastego akcentu na tle lasu, a że miłorzęby takie piękne, no to mam

Pozdrowienia zostawiam dla Was
AgnieszkaW 14:04, 11 wrz 2013

Aniu asc, właśnie tak sobie pomyślałam, że będą z nich kiedyś fajne kulki. Dzięki za potwierdzenie trafności wyboru miejsca na nie.

GorAniu, Gabrysiu, dziękuję.

Gocha, byłam, widziałam. Te bukszpany, to tak zwana "okazja'. Nie zawsze można na taką trafić, więc tym bardziej skorzystałam.

Małgorzato, dziękuję i cieszę się z odwiedzin oraz potwierdzenia "innym" okiem miejsca przyszłych kulek bukszpanowych.

Kasiek, bardzo dziękuję za tę nostalgię, którą "wychwyciłaś" (przy Twojej wrażliwości estetycznej wcale mnie to nie dziwi). Hmm, własny park, może trochę w tym racji jest...

Syla, dziękuję. Cieszę się z potwierdzenia wyboru miejsca bukszpanom. Będę jeszcze chciała posadzić dwie kule, ale niskie, od strony wejścia pod pergolę, przy powojnikach, od strony lasu - będą fajnie "konweniować" z tymi na pniu, a przy okazji zahaczę o "nowe trendy", czyli dzikość i poukładanie. Oczywiście pamiętam, aby przy okazji nie zatracić jurajskiego charakteru ogrodu.
Pozdrawiam Was bardzo serdecznie
Malgorzata_G 14:43, 11 wrz 2013

Dzień dobry. Zobaczylam piękny ogród, w zimowej szacie i jesiennej, w słoncu i w deszczu. Bardzo żałuję, że nie figuruje w przewodnikach turystycznych Jury Krakowsko - Częstochowskiej Pozdrawiam
Zielona 15:26, 11 wrz 2013

Jurajska Królowo! Ty u mnie piszesz, że teren ogranicza? Twój teren? Śmiem wątpić. Toż Ty mieszkasz w raju przecież. Jeśli stworzę u siebie jego namiastkę, będę szczęśliwa Ochy i achy zostawiam.
GorAna 16:40, 11 wrz 2013

Malgorzata_G napisał(a)
Dzień dobry. Zobaczylam piękny ogród, w zimowej szacie i jesiennej, w słoncu i w deszczu. Bardzo żałuję, że nie figuruje w przewodnikach turystycznych Jury Krakowsko - Częstochowskiej Pozdrawiam

A ja zwiedzając Jurę jakoś tam trafiłam.....w moim przewodniku figurował
malgorzata_s... 17:08, 11 wrz 2013

Masz lepszy przewodnik.
Mala_Mi 17:22, 11 wrz 2013

Nowe trendy... co z nami to forum wyprawia
zawitka 18:10, 11 wrz 2013

Spacerowałam po jurajskim i jestem oczarowana Gratuluję nagrody a najpiękniejsze kulki czerwone --aaaa w ogóle wszystko piekne Pozdrawiam
Kindzia 18:28, 11 wrz 2013

I ode mnie gratulacje!
Pięknie u Ciebie o każdej porze niezmiennie...pozdrawiam
AgnieszkaW 19:32, 11 wrz 2013

Gosiu S - jakże mi miło

Zielona, chodziło mi raczej o zróżnicowanie terenu, na które zresztą wcale nie narzekam, wręcz odwrotnie

GorAniu, Gocha - bo to taki Ogrodowiskowy Przewodnik

Aniu asc, trzeba być trendy, no nie?

Zawitka, Kasiu, dziękuję.

Serdecznie Was pozdrawiam