Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jurajski Ogród

Jurajski Ogród

Mala_Mi 19:01, 18 gru 2013

Acha.. moim zdaniem wiankom niczego nie brakuje... i nawet podoba mi sie brudny róż.. tzn ten kolor w tej aranżacji
kasiek 19:55, 18 gru 2013

U Ciebie zawsze jakiś piękny widoczek, ach ale sniegu mi brakuje!
dotka 20:59, 18 gru 2013

Piękna ta Juraska Bajka.
I to wszystko sami zrobiliście?

Jestem pod ogromnym wrażeniem
Pięknie tu.

Pozdrawiam
bartek_luberda 21:12, 18 gru 2013

witam dopiero dziś po raz pierwszy widzę twój ogród robi wrażenie
renatamama3 21:21, 18 gru 2013

Agnieszko ,ale mi ślinka na tego śledzika pociekła niestety musimy sobie odmawiać lub w ukryciu jeść ,bo córa ma uczulenie i nie kupuję ,żeby jej przykro nie było bo też uwielbia.pozdrawiam
Kasik 22:18, 18 gru 2013

Będę chyba monotematyczna, ale ten szron i mgiełki i te powykręcane choineczki , to po prostu bajka jakaś.

elzbieta_g 16:01, 19 gru 2013

Agnieszko dzięki za miłą wizytę u mnie jestem zawsze u Ciebie na bieżąco choć śladu nie zostawiam pozdrawiam
AgnieszkaW 19:29, 19 gru 2013

Aniu, dzięki za ten "brudny róż" (w rzeczywistości jest więcej bordo niż różu).

Kasiek, śnieg pewnie będzie, oby tylko nie na wiosnę

Dotka, dziękuję. Tak, to wszystko sami zrobiliśmy "tymi ręcami" Tobie też się uda.

Bartek, dziękuję.

Renatko, to może innym razem zrobisz, alergia - siła wyższa.

Kasik, miło, że mnie odwiedzasz i że Ci się podoba.

Elu, ja też dziękuję za "zaglądanie" do mnie.

Pozdrawiam Was serdecznie

AlKa 00:12, 20 gru 2013

witam wpadlam zobaczyć wianki i super ogród robi ogromne wrazenie, piekne widoki
Margarete 09:59, 20 gru 2013

Agnieszko u ciebie w jurajskim jak zwykle slicznie, nawet bez sniegu zima w jurajskim czaruje, gołe gałęzie roslin, sszarzałe od szronu badylki traw i bylin i ten zapozyczony krajobraz w tle .......cudo !

Wianki obejrzałam sa ładne bardzo, takie pasujace do twojego otoczenia, na bazie naturalnych elementów. a te bombki na brzozie tez fajne, moze powiesze u siebie w przedogródku na wiązie..... albo jabłka i bombki, zobaczę ale napewno zgapie ten pomysł .

Pozdrawiam serdecznie i nie wiem czy bedzie czas jeszcze na bieganie po forum bo goraczka przedświątecznych przygotowań mocno mnie wciąga..................więc na wszelki wypadek już teraz zyczę Tobie Agnieszko, całej twojej rodzinie zdrowych, pogodnych Swiąt Bożego Narodzenia, spędźcie ten magiczny czas razem, wesoło, wśród prezentów od serca ofierowanych, pysznych smakołyków a nade wszystko w zdrowiu i radości z bycia razem.

P.S. Ja swoje śledie świateczne ( 2 rodzaje) tez juz wczoraj zrobiłam ale zaraz lece do wątku z przepisami poczytac twoje przepisy