Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jurajski Ogród

Jurajski Ogród

ewa004 12:16, 04 sie 2014

ewsyg napisał(a)
No proszę, Mimi nie śpi

Wygada jak tygrysica
malkul 12:31, 04 sie 2014

ewsyg napisał(a)
No proszę, Mimi nie śpi

kochane są
dajana 14:28, 04 sie 2014

Agusiu moja nie pachnie, ale Eden Rose 85 być może tak .Na mojej pisało tylko Eden Rose, być może ten dodatkowy numerek to już ulepszona odmiana pachnąca .Tylko cos takiego mi przychodzi do głowy. Cieszę się z twojej rózyczki będzie co podziwiać .Moja kicia tez ma na imię Mimi ale moja to latawica przychodzi na pieszczoty, michę i dalej leci, ma to po swojej mamie . Czarna Mamba trzyma się domu inny charakter, wskakuje mi na ramie i zejść nie chce tak jej dobrze, nawet mnie liże po włosach ,straszna pieszczocha . I pomysleć ze pokochałam całym sercem koty samej mi trudno w to uwierzyć. Twoje to już modelki wpisane w charakter ogrodu bez nich sesja zdjęciowa jest mniej udana hi,hi .Śliczności
Milka 16:01, 04 sie 2014

AgnieszkaW napisał(a)
Iwonko, jakże się cieszę z Twoich odwiedzin Dziękuję w imieniu Mimi W cieniu brzózki zawsze jest dla Ciebie miejsce, chyba muszę postawić tam ławeczkę
to jeszcze takie ujęcie: brzózka w oprawie z santoliny

Agnieszko, dziękuję, dawno Cię nie widziałam u mnie w wątku, ale ja też nie za wiele wędruję po wątkach, bo to wymaga czasu (ale chciałabym odwiedzić tak wiele ogrodów, mam nadzieję zimą nadrobić)

Buziaki dla Was

Piękne to miejsce, różyczki obejrzałam...ciekawe, jak się sprawdzą
a miejsce na ławkę, rzeczywiście idealne, koniecznie ją tam daj, fajna perspektywa do podziwiania ogrodu
...u mnie dojdą takie róże; Alocha, Cinderella i Laguna
koteczek słodki, pozdrawiam Agnieszko
AgnieszkaW 19:36, 04 sie 2014

Alinko, dorzuć jeszcze berberys Bagatelle lub Atropurpurea Nana do zestawu z santoliną.

Aniu, dzięki

Doniu, miło Cię widzieć
AgnieszkaW 20:00, 04 sie 2014

Ewo, faktycznie czasem prezentuje się jak tygrysica Lubię tę swoją "tygrysicę", drugą też lubię

Gosiu

Dajano, takie samo imię dałaś swojej kotce? Koty można pokochać, jeśli się je wychowuje od małego, są tak wierne jak psy (przynajmniej moje kotki) Z tą różą (Eden Rose 85) to jest tak, że ona pachnie, ale może nie tak intensywnie jak inne róże, ale i tak ją już lubię

Irenko, właściwie to ławka jest przy domu właśnie na wprost tej brzozy (cytowana fotka jest robiona z ławeczki przy domu z widokiem na wprost), a druga obok ok. 5 metrów w lewo od brzozy (jest to ławeczka na miejscu ogniskowo-grilowym), więc też bliziutko

Pozdrowienia zostawiam w szaro-białych klimatach

malgorzata_s... 20:32, 04 sie 2014

Aguś kicia w barwach maskujących? Nawet kot do ogrodu dopasowany

Buziak
AgnieszkaW 20:34, 04 sie 2014

w szaro-srebrnych klimatach...

rozchodniki tuż, tuż

perowskia szaleje

bdan 20:39, 04 sie 2014

Agnieszko ja się tak głupio dopytam, ale nie dam rady 600 stron przeczytać. Czy była u Ciebie może Maja w Ogrodzie, bo będę szukać odcinka.
A jak nie była to byłoby super jakby się pojawiła, oczywiście, jeżeli Ty sobie życzysz
AgnieszkaW 20:45, 04 sie 2014

Gosiu, dokładnie tak to wyglądało, kot w barwach maskujących Fotkę obejrzałam, dzięki, teraz juz wiem, że chodzi o wybarwienie liści. Buziak

Danusiu, nie, Maja nie była u mnie. Może kiedyś, czas pokaże... Pozdrawiam