Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jurajski Ogród

Jurajski Ogród

AgnieszkaW 23:34, 09 paź 2014

Doniu, dzięki

Miro, ja z cebulami spokojnie, nie wiem, czy 100 się uzbiera. Więcej nie sadzę (chyba). Wsadziłam różowe i bordowe tulipany oraz troszkę kremowo-białych, bez szaleństwa.

Gosiu,
monteverde 00:18, 10 paź 2014

Napia napisał(a)

Agnieszko, jurajska jesień jest... no brak mi słów dosłownie
Nie wiem, którym zdjęciem najpierw się zachwycać Wszystkie cudne!
Dziękuję

przepięknie jesiennie w jurajskim ogrodzie ależ to moloch przynajmniej masz miejsce na roślinki buziole
Mala_Mi 16:12, 10 paź 2014

AgnieszkaW napisał(a)
przepis na ogród? Już podaję: praca - pasja - praca - miłość - praca - systematyczność - praca - nieco wiedzy - praca - nieco artystycznej duszy i indywidualizmu - praca - wyobraźnia przestrzenna - praca - szczypta romantyzmu i poczucia estetyki oraz cierpliwości, a do tego pomyłki, błędy, nietrafione nasadzenia oraz ich poprawa... Jednym zdaniem - upadanie i wstawanie czynione z pasji...

Fotki wiesz, że masz przepiękne.. a przepis jeszcze lepszy.... i jak widać z takiego przepisu wychodzi danie godne mistrza ogrodowego.

A TV jak nei przyjedzie do ciebie to mogą tylko żałować, żałować ,żałować..
bql3 18:09, 10 paź 2014

AgnieszkaW napisał(a)
Janie, piękna sesja fotograficzna Widać, że ogród ma rys indywidualności i to jest bardzo fajne. Kompozycje w donicach, herbaciarnia, przebarwiający się winobluszcz - to wszystko robi fantastyczny klimat Trawy na drzewie? Super pomysł, jak to zrobiłeś technicznie? Pozdrawiam serdecznie

Agnieszko,

sposób był bardzo prosty ale zamiast opisywać wykonanie tej wariacji z trawkami na konarze , to może lepiej jakieś fotki przygotuje i wrzucę ale daj mi trochę czasu.

pozdrawiam
Jan
Urszulla 18:59, 10 paź 2014

Z przyjemnością oglądam i tak pięknie róże jeszcze kwitną
AgnieszkaW 19:19, 10 paź 2014

Aniu, moloch? Jaki tam moloch, miejsca brakuje na nowe nasadzenia, żeby coś nowego posadzić - trzeba reorganizację robić

Aniu - Mi, mistrzem nie jestem, bo daleko mi do niego (i nie chcę nim być, bo i po co? Mistrz nie ma prawa do błędów, a ja uzurpuję sobie to prawo) Do TV wcale, a wcale mi się nie spieszy, nawet nie wiem, czy chcę

Janie, spokojnie poczekam, będę zaglądać do Twojego wątku, więc chyba nie przegapię

Ulu, dzięki, tak, róże jeszcze kwitną

Pozdrowienia zostawiam

AgnieszkaW 20:02, 10 paź 2014

jurajska jesień na dobranoc

miłego weekendu życzę
paniprzyroda 20:06, 10 paź 2014

Agnieszko, wiesz, że dobranocki u Ciebie to cukiereczek przed snem Znów kupiłam Bonicę Buziak.
boguslawa_ma... 20:06, 10 paź 2014

Fajny schowek na drzewo,a jak pięknie poukładane
JoannA 20:06, 10 paź 2014

Jak zwykle czarujesz fotkami Agnieszko
Cudna ta trawka przy mostku, jak jej na inię?