Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jurajski Ogród

Jurajski Ogród

AgataBC 17:32, 04 lis 2015

AgnieszkaW napisał(a)

Już zapomniałam jak u Ciebie pięknie, a że dawno nie zaglądałam to postanowiłam napisać.
Mam podobne lampiony-niedawno kupiłam. Super są. Chowasz je na zimę?
A jak patrze na to zdjęcie to aż chciałoby się być tam w tym momencie i pospacerować.
Mala_Mi 18:14, 04 lis 2015

Dzięki Agnieszko, że meldujesz się I jeszcze z takimi pięknymi widokami..

Wczoraj o Tobie rozmawiałam z Mariuszem z Przyjaznego.. jak Ci się czkało to z naszego powodu. Robiliśmy listę naszych faworytów ogrodowych Masz u nas pudło tzn miejsce na pudle z medalami
Mariusz 20:22, 04 lis 2015

Tak, to prawda, a ja dla tych widoków zawsze tutaj wracam.
Pozdrawiam
11:50, 05 lis 2015
Piekny ogród na tle pieknego krajobrazu-Twój Ogród to absolutnie jeden z moich faworytów.
Chciałam zapytac jak ktos już tu zreszta pytał na formu,czy ta brzozę czymś wiążesz,ze tak pieknie formuuje gałęzie do góry?
Jeśli znajdziesz czas prosze odpowiedz
Pozdrawiam
Miłka
AgnieszkaW 11:54, 05 lis 2015

Ania Mi, oj tam, oj tam, wiele jest tu pięknych ogrodów, chyba trzeba pudło rozszerzyć

Agatko, jeszcze nie wiem, czy chowam na zimę, bo mam je pierwszy rok, ale chyba schowam, dla pewności.

Miłko, dwie strony wstecz jest odpowiedź na Twoje pytanie

Dziękuję wszystkim za miłe wpisy
12:50, 05 lis 2015
Dziękuje Ci za odpowiedż,nie wiem,jak mogłam przeoczyć to dwie strony wcześniej
Zawsze z wielką radością zaglądam do Twego Ogrodu,bardzo podoba mi sie,że prowadzisz go tak naturalnie(vel naturalistycznie)w zgodzie z otaczającym Cię krajobrazem bez wprowadzania na siłę "obcego"materiału roslinnego,który wyglądałby w tak pieknym naturalistycznym miejscu sztucznie.To jest to dla mnie WŁAŚNIE TO!
Chyle czoła przed Wami,gdyż przygotowanie stanowisk pod rosliny w tak trudnym glebowo miejscu(kilofy,odwierty)było nielada wysiłkiem i wyzwaniem.
To się nazywa pasja!Efekt mówi sam za siebie.
P.S.Ja też nie mam ani jednej tui(przeczytałam sobie Twoje pierwsze strony)gdyz też uważam,że u mnie wygladałyby one "sztucznie".Miałam kiedys jedną,ale po namysle intuicyjnie sprezentowałam ja koleżance (troche mi w tej decyzji pomógł Russel Page)
agata19762 18:20, 05 lis 2015

Aga ten obraz jest cudowny, odzwierciedla piękno Twojego ogrodu
Zielona 23:06, 06 lis 2015

Przed snem przyszłam tradycyjnie na dobranockę. Moim Córkom nie nudzi się oglądanie tych samych odcinków wieczornych bajek. Dziwiłam Im się, ale... mają to przecież po mnie! Nigdy nie nudzą mi się Twoje dobranocki. Nawet, kiedy sięgam po archiwalne, posyłając porcję dobrych myśli do Jurajskiej Gospodyni
adelka 06:35, 07 lis 2015

Agnieszko
Dawno nie byłam u ciebie. Cudnie to wszystko wygląda. Niesamowite widoki dookoła ... będę się inspirowala twoimi nasadzeniami.
Pozdrawiam serdecznie Ell z chabrowego ... w nowym ogrodzie Adelka

Madzenka 11:22, 07 lis 2015

Cudowne widoki i wieści z Jurajskiego ciesza bardzo mocno