Przepraszam, że przywołuję stare zdjęcia ale padłam ze śmiechu i nie mogłam się oprzeć. Czy to są dwie kotki? W jakim wieku i czy zawsze się tak kochały?
Moja kicia ma 6 lat i zastanawiam się nad towarzystwem dla niej...
Kumpela ma trzy kotki (dziewczyny, różnica wieku między nimi to co 3 lata) niestety ledwo się tolerują
Bardzo ucieszyło mnie twoje pojawienie się na forum. Bo przyznam, niepokoiłam się. W ogrodzie wszystko wysprzątane na tip top. To pewnie tutaj przepadłaś uskuteczniając rehabilitację
Niezmiennie bawią mnie obrazki twoich leniwców.
Pozdrawiam serdecznie.
Aniu, dziękuję. Nawet nie wiedziałam o istnieniu "gracji".
Człowiek uczy się przez całe, życie.
Aj miałam, pracować a ciągle tu zaglądam.
Normalnie uzależnienie
Buziolki
"Gracje" to śliwy wiśniowe "Nigra", a kotki to tylko na zdjęciach się nie kłócą (to siostrzyczki, są bardzo wzajemnie zazdrosne o nasze względy, np. głaskanie, trzymanie na kolanach), potrafią się nieźle na siebie obrazić, włącznie z walką na pazury i podgryzaniem (delikatnym), ale potem i tak razem śpią, choć nie zawsze...
Ewo, oszczędzam się, oszczędzam, nie mam innego wyjścia...
Jolu, w ogrodzie jeszcze nie pracuję, na razie tylko "komenderuję"
Mariuszu, Gosiu, Irenko, Ewo, Aniu, Jolu, Haniu i wszyscy, których nie wymieniłam, a zaglądają tutaj - dziękuję, że Wam się chce, czytam Was zawsze na bieżąco
Kochani, na razie znów przerwa od forum, ale postaram się co jakiś czas Wam "pomachać" i wrzucić jakieś świeże fotki