Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Na Francuskiej

Na Francuskiej

yolka 20:09, 12 mar 2015

Cyrklem poszalałaś, co za kancik. Wianuszki piekne, sama robisz czy kupujesz, mnie zawsze szkoda kasy, a potem mi żal, że nie mam. Buziaki
pawel_snopek 20:19, 12 mar 2015

Spisałaś się kobitko tzn. ogrodniczko U ciebie widać że też będzie się działo sporo oby tak dalej bratki piękne
anetta 20:33, 12 mar 2015

no proszę jak u Ciebie pieknie wiosennie i jakie zmiany...
ela_z 21:57, 12 mar 2015

Jakie zmiany Kanciki eleganckie, wiosenne kompozycje i wianek super
Magdalenka 08:59, 13 mar 2015

yolka napisał(a)
Cyrklem poszalałaś, co za kancik. Wianuszki piekne, sama robisz czy kupujesz, mnie zawsze szkoda kasy, a potem mi żal, że nie mam. Buziaki

Jolu, zrobiłam sobie taki cyrkiel z kijków i sznurka.Trochę się z tym pobawiłam, ale efekt nawet mi się podobaA kanciki zrobione szpadlem.Póki co, nóż do darni jest poza moim zasięgiem finansowym. Ale może kiedyś...
Wianki robię sama od kiedy zaglądam na Ogrodowisko. Wychodzi taniej. Nie kupuję jedwabnych kwiatów, bo są droższe. Z takimi zwykłymi, plastikowymi też ładnie wyglądają. Spróbuj, to fajna zabawa i przyjemność.
Pozdrawiam ciepło.
Magdalenka 09:02, 13 mar 2015

pawel_snopek napisał(a)
Spisałaś się kobitko tzn. ogrodniczko U ciebie widać że też będzie się działo sporo oby tak dalej bratki piękne

Dziękuję Pawle.
Za mną dopiero część pracy przygotowawczych, pogoda niestety wszystko wstrzymuje Podobno po weekendzie ma być już cieplej i bez deszczu, więc dalej będę działać Doradź proszę co mam zrobić z tą kostką...ułożyć czy zostawić kanciki?
Pozdrawiam
Magdalenka 09:06, 13 mar 2015

aneta_swieca napisał(a)
no proszę jak u Ciebie pieknie wiosennie i jakie zmiany...

Aneto, wiosennie było przez kilka dni, niestety teraz to raczej jesiennie
Ale jestem cierpliwa, czekam na słonko i ciepełko. Póki co, zaglądam do moich siewek. Chyba trzeba się szykować do pikowania. Stipa pięknie wyrosła, werbena po tygodniu była pięknie widoczna. Posiałam jeszcze lewkonię, dzwonki irlandzkie i rozplenicę z resztek nasion z ogrodu. I wszystko rośnie, gdzie ja to pomieszczę...
Pozdrawiam ciepło.
Magdalenka 09:13, 13 mar 2015

ela_z napisał(a)
Jakie zmiany Kanciki eleganckie, wiosenne kompozycje i wianek super

Elu, zmiany muszą być. Ja muszę ciągle coś zmieniać Ale bardzo mnie to cieszy i napędza do działania.
Namawiam jeszcze eMa na małą ławeczkę. Wstępnie mam 2 miejsca wybrane, ale pewnie jak już będę ją mieć, będę biegać po całym ogródku i ustawiać w nowe miejsca.
Och, jak ja Kocham wiosnę
pawel_snopek 19:38, 13 mar 2015

Ja osobiście bym sobie odpuścił kostkę bo rabaty będą wyglądały tak Angielsko ja tak mam przed domem i powiem że lepiej wygląda trawnik wtedy
Edenka 16:35, 17 mar 2015

Cudownie jest u Ciebie Piękny ogród,na pewno z czasem przeczytam cały wątek.

Pozdrawiam serdecznie