Jolu, zrobiłam sobie taki cyrkiel z kijków i sznurka.Trochę się z tym pobawiłam, ale efekt nawet mi się podobaA kanciki zrobione szpadlem.Póki co, nóż do darni jest poza moim zasięgiem finansowym. Ale może kiedyś...
Wianki robię sama od kiedy zaglądam na Ogrodowisko. Wychodzi taniej. Nie kupuję jedwabnych kwiatów, bo są droższe. Z takimi zwykłymi, plastikowymi też ładnie wyglądają. Spróbuj, to fajna zabawa i przyjemność.
Pozdrawiam ciepło.
Dziękuję Pawle.
Za mną dopiero część pracy przygotowawczych, pogoda niestety wszystko wstrzymuje Podobno po weekendzie ma być już cieplej i bez deszczu, więc dalej będę działać Doradź proszę co mam zrobić z tą kostką...ułożyć czy zostawić kanciki?
Pozdrawiam
Aneto, wiosennie było przez kilka dni, niestety teraz to raczej jesiennie
Ale jestem cierpliwa, czekam na słonko i ciepełko. Póki co, zaglądam do moich siewek. Chyba trzeba się szykować do pikowania. Stipa pięknie wyrosła, werbena po tygodniu była pięknie widoczna. Posiałam jeszcze lewkonię, dzwonki irlandzkie i rozplenicę z resztek nasion z ogrodu. I wszystko rośnie, gdzie ja to pomieszczę...
Pozdrawiam ciepło.
Elu, zmiany muszą być. Ja muszę ciągle coś zmieniać Ale bardzo mnie to cieszy i napędza do działania.
Namawiam jeszcze eMa na małą ławeczkę. Wstępnie mam 2 miejsca wybrane, ale pewnie jak już będę ją mieć, będę biegać po całym ogródku i ustawiać w nowe miejsca.
Och, jak ja Kocham wiosnę