jankosia
22:04, 23 lis 2017

Małgoś, wszystkiego najlepszego dla ciebie z okazji tysiączka. Nie wiem kto powiedział "zwracaj zawsze twarz ku słońcu, a cienie zostaną w tyle" czy jakoś tak- kiepska w to jestem
Ale bardzo mi to do ciebie pasuje. Zawsze uśmiechnięta, zawsze pogodna i życzliwa
Kocham cię taką. I chociaż na forum wpadam i wypadam to ludzie tacy jak ty są dla mnie właśnie kwintesencją wspólnoty ogrodniczej jaka się wokół tego miejsca w sieci zebrała. Nie wymyślne rośliny, nie wymuskane ogrody I nawet nie zakupy roślinne (choć od tych ostatnich jestem uzależniona), a ludzie właśnie tobie podobni co można z nimi i pośmiać się i posmucić, kielicha wypić i na czekoladę śródnocną wpaść
Wszystko wokół drzew, kwiatów i innych łopatek, ale nigdy DLA łopatek. I to jest ekstra! Buziaki kochana :*

Taką naleweczkę ładną ostatnio dostałam, a że dzisiaj jest okazja, a ja w dodatku muszę się rozgrzać to twoje zdrowie wypiję

Taką naleweczkę ładną ostatnio dostałam, a że dzisiaj jest okazja, a ja w dodatku muszę się rozgrzać to twoje zdrowie wypiję