Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

kwiatholandii 16:16, 05 lis 2013

Wpadam z rewizytą i już na wejściu zazdroszczę lasu Dzieje się u Ciebie. Narazie tylko oglądam nie czytam
Margarete 16:19, 05 lis 2013

gierczusia napisał(a)

Ja tu nie kcem nic mówić , ale jakowyś najazd Ogrodomaniaków na Łodż sie szykuje w przyszłym roku

Czuj sie zaproszona do nas Gierczusiu, na pewno pokżemy ci piekne mijsca jesli do nas wpadniesz, z Katowic do Pabianic gierkówką to ze 2 godzinki z groszkiem jedziesz a potem .......pomyśl tylko.... same przyjemności : Bogdzi -Rododendronowy, Anity - Ogród Anity z pieknymi różami i nie tylko, Popcarol - Ogród z tyloma rozmaitosciami i nową różanką, mój - najmniej ciekawy ale tez można rzucic okiem.........narobiłam ci apetytu ? ?? co ?? Zapraszam ! ( co prawda porządziłam sie i zaprosiłam cie rowniez nie do siebie ale mysle że dziewczyny to zaproszenie potwierdzą)
Margarete 16:23, 05 lis 2013

gierczusia napisał(a)

Mnie ktoś dobry doradzał w kwestii zimowania wrażliwych roślin ,że największym problemem jest ich podlewanie.... Bo podobno wiele z nich pada z powodu przesuszenia....

To tylko tak , bo rozumię ,że problem jakowyś z donicami z trawkami wyniknął...

Buziaki

Nie to nie problem....mam nadzieję.... trzeba wygrzebac z duzych donic, wsadzic w małe i zadołować.........i tyle, ale z tym podlewaniem to masz rację, można by pamietac o tym zimą.
Bogdzia tez uczulała na ostre zimowe słońce które czasem źle wpływa np. rh bo najlepiej byłoby je zasłonic przed nim.
Margarete 16:23, 05 lis 2013

kwiatholandii napisał(a)
Wpadam z rewizytą i już na wejściu zazdroszczę lasu Dzieje się u Ciebie. Narazie tylko oglądam nie czytam

Witam Witam
Milka 17:24, 05 lis 2013

Margarete napisał(a)

Ale mi miło Elu ........... komplementy dostaję...............
A że duchem mam dopiero 30-tkę.........to najprawdziwsza prawda ....ciało co prawda juz sie nieco posunęło...........ale to tylko opakowanie...............

tylko opakowanie, dla mnie 40 stka idealna jesteś
paniprzyroda 17:25, 05 lis 2013

Oj, dzieje się u Ciebie Małgosiu, fajnie, że już zakończyłaś grubsze prace w ogrodzie. Nie mogę tego powiedzieć o sobie, ale też mam nadzieję, że cztery wolne dni wykorzystam, by uporządkować resztę. Za zaproszenie dziękuję, Łódź i Pabianice niedaleko, a wiosną ogrody piękne są... A potem majowe spotkanie u Bogdzi. Pozdrawiam.
Madzenka 18:37, 05 lis 2013

Małgosiu my młode duchem , tylko dlaczego ślepa się robię.... Może natura chce abym krewetek ogrodowych nie widziała
Denerwuje mnie to starzenie się ciała..... Skoro umysł za wiekiem u mnie nie nadąża
Milka 14:18, 06 lis 2013

Margarete napisał(a)

No to teraz będzie spokojny czas żeby te wszystkie prace przemysleć, zbilansować wydatki i zaplanować....i u ciebie i u mnie i u innych .........jak tu czytam to wszyscy Irenko planuja zmiany.

ha, ha, tak, jak to się dzieje, że tych łapek nie możemy przy sobie utrzymać
Margarete 16:29, 06 lis 2013

irena_milek napisał(a)

tylko opakowanie, dla mnie 40 stka idealna jesteś

Następna co komplementami sypie.... dzieki, ale jak ja 40-tka idealna to patrząc na ciebie Irenko...mozna spokojnie powiedzieć 20-tka

A co do zmian to masz racje, gdzie nie zajrzę , w jakikolwiek watek to już rysuja sie plany rewolucji.....
Margarete 16:30, 06 lis 2013

paniprzyroda napisał(a)
Oj, dzieje się u Ciebie Małgosiu, fajnie, że już zakończyłaś grubsze prace w ogrodzie. Nie mogę tego powiedzieć o sobie, ale też mam nadzieję, że cztery wolne dni wykorzystam, by uporządkować resztę. Za zaproszenie dziękuję, Łódź i Pabianice niedaleko, a wiosną ogrody piękne są... A potem majowe spotkanie u Bogdzi. Pozdrawiam.

No to jestesmy wstepnie umówione, pozostaje jeszcze tylko bliżej wiosny doprecyzowac termin.
Juz sie ciesze
Pozdrawiam