Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

Madzenka 22:47, 13 gru 2013

Na naszej giełdzie też zaczynają ograniczać detalistów
Robertop 23:31, 13 gru 2013

Bogdzia napisał(a)
Dawniej chodziłam na ta giełde bo mieszkałam po drugiej stronie Rzgowskiej ale odkąd wyprowadziłam się na wies to nie byłam ale nie tylko dlatego że na wsi mieszkam tylko słyszalam ze teraz wpuszczaja tylko ludzi z karnetami prowadzacych kwiaciarnie , tak na wzór giełdy akwarystycznej która jest tam w czwartek i na którą też podobno nie da sie wejśc , no ale jeśli Ty byłaś to pewnie mało w tym prawdy , szkoda ze nie wiedziałam. A w jakie dni ona jest????

Bogdziu, na giełdzie akwarystycznej byłem kilka razy i można wejść bez problemu. Wejście kosztuje 10 zł za osobę (jeżeli pieszo) i 10 zł za samochód. Nie ma w tym logiki Zawsze jeżdzę samochodem ze znajomymi. A giełda kwiatowa też jest dostępna dla wszystkich. Koleżanka mieszka niedaleko i na każdą okazję kupuje tam kwiaty. Pozdrawiam.
dominika_rew 17:22, 14 gru 2013

Małgosiu, wpadłam z rewizytą widzę, że tez masz rabatę żwirkową, trawki, lawendki, czyli to co ja lubię najbardziej ciekawa jestem Twoich dekoracji świątecznych pozdrawiam!
makkasia 12:33, 15 gru 2013

Małgosiu pokaż swoje wianki
Margarete 00:23, 16 gru 2013

Bogdzia napisał(a)
Dawniej chodziłam na ta giełde bo mieszkałam po drugiej stronie Rzgowskiej ale odkąd wyprowadziłam się na wies to nie byłam ale nie tylko dlatego że na wsi mieszkam tylko słyszalam ze teraz wpuszczaja tylko ludzi z karnetami prowadzacych kwiaciarnie , tak na wzór giełdy akwarystycznej która jest tam w czwartek i na którą też podobno nie da sie wejśc , no ale jeśli Ty byłaś to pewnie mało w tym prawdy , szkoda ze nie wiedziałam. A w jakie dni ona jest????

Ja byłam taam Bogdziu kiedys dawno, dawno temu i teraz po wielu latach..... bilet dla osoby i auta kosztuje 3 zł, wpuszczja i hurtowników i detalistów. Co prawda jesli przy jakims stoisku tworzyła sie kolejka kupujacych to w pierwszej koilejności obsługiwano odbiorców typu kwiaciarnie ale ta zasada obowiązuje do godz. 8 a potem juz ajk leci. Giełda czynna jest od poniedziałku do piatku w godz, 5-7 a w soboty 5-9. Poza żywymi i sztucznymi kwiatami duzy był wybór ozdób światecznychi wianków oraz elementów do ich tworzenia, duzo było ładnych gwiazd betlejemskich, róznego rodzaju wstążek, donic, świaczników, dodatków, koszy wiklinowych, gotowych stroików itp. itd.
Ze względu na remont tego węzła połączenia nowobudowanej trasy jest utrudniony wjazd w ul. Demokratyczna i Paradna od ul. Rzgowskiej, lepiej jechac od Pabianickiej, ul. Straorudzka do ul. Ekonomicznej, potem Ekonomiczna do ulicy Granicznej, a nastepnie skręcić w ul . Równą, bo teraz wjeżdą sie na teren giełdy tylko od ul Równej, nie wiem jak wyglada wjazd od stronmy Urzędu Celnego bo tam budowa, rozkopy itp.
Margarete 00:23, 16 gru 2013

Bogdziu miałam dzisiaj ciekawych gości przy moim karmniku, zdjęcie niewyrażne bo robione telefonem ze sporej odległości, ale pozowały i dwia sójki. Poczęstowały sie , ,przekąsiły cos niecoś z karmnika i siedziały ptem obok z dobry kwadrans.
Margarete 00:32, 16 gru 2013

Marzena2007 napisał(a)
Na naszej giełdzie też zaczynają ograniczać detalistów

U nas nie było tak źle, choć na niektórych stoiskach musiałam poczekac aż zrobia zakupy przedsiębioecy.
Pozdrawiam Marzenko
Margarete 00:33, 16 gru 2013

Robertop napisał(a)

Bogdziu, na giełdzie akwarystycznej byłem kilka razy i można wejść bez problemu. Wejście kosztuje 10 zł za osobę (jeżeli pieszo) i 10 zł za samochód. Nie ma w tym logiki Zawsze jeżdzę samochodem ze znajomymi. A giełda kwiatowa też jest dostępna dla wszystkich. Koleżanka mieszka niedaleko i na każdą okazję kupuje tam kwiaty. Pozdrawiam.

Witaj Robert ! Miło mi że do mnie zaglądasz
Pozdarwaiwm !
Margarete 00:34, 16 gru 2013

makkasia napisał(a)
Małgosiu pokaż swoje wianki

Jeszcze nie gotowe........
Margarete 00:36, 16 gru 2013

dominika_rew napisał(a)
Małgosiu, wpadłam z rewizytą widzę, że tez masz rabatę żwirkową, trawki, lawendki, czyli to co ja lubię najbardziej ciekawa jestem Twoich dekoracji świątecznych pozdrawiam!

CzeŚĆ Dominiko !
Ciesze sie że do mnie zaglądasz
Moje dekoracje świąteczne jeszcze nie gotowe, ale jak skoncze to na pewno pokażę.
Pozdrawiam !