Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

Milka 14:47, 10 gru 2013

Margarete napisał(a)

Tak Bogdziu byłam i miałam nawet zamiar spotkac sie z "naszymi" dziewczynami z O. na giełdzie, na kawce choć na chwilke, ale strach mnie obleciał wieczorem wi piątek z powodu sniezycy i zrezygnowałam z wyjazdu sobotniego, potem jednak dopołudnia w sobote okazłao sie że nie jest tak źle jak sie wydawało, więc pojechałam, drogi z Łodzi nieprzejezdne były ale w kierunku północnym, na Zgierz, Kutno, Kowal itd. a do Wrocławia było ok.
Dlatego pojechałam jednak i bardzo miło, rodzinnie spedzilismy choć część weekendu, w tym również na rynku na Swiątecznym Jarmarku. Warto było ....

To udany wypad szkoda, można było się widzieć, ale tak rzadka okazja, to jednak z rodzinką mus pobyć
Welka 17:03, 11 gru 2013

Małgosiu, w zeszłym roku pierwszy raz robiłam wianek na święta, nie był idealny, ale i tak jak głupia się cieszyłam, że coś wyszło. Potem były wianki zimowe, wielkanocne, wiosenne, jesienne a teraz sama widziałaś Jak zrobisz swój, to koniecznie wklej zdjęcia
Pozdrawiam
Bogdzia 19:21, 12 gru 2013

Małgoś to pokazuj wianki , choinkę i co tam jeszcze wymyślisz świątecznego i ładnego. Buziaki.
Margarete 10:06, 13 gru 2013

Bogdzia napisał(a)
Małgoś to pokazuj wianki , choinkę i co tam jeszcze wymyślisz świątecznego i ładnego. Buziaki.

Bogdziu, jeszcze wianki nie porobione, ale materiał juz zgromadziłam, dzisiaj byłam raniutko na giełdzie kwiatowej ( przed godz. 6 rano... )tu niedaleko szpitala Matki Polki..... dokupiłam jeszcze różnych róznosci i w weekend będę.......wiła....wianki...... dla siebie i dla mamy i siostry mojego męża.
Zrobie tez stroik do donicy przed domem oraz na stół świateczny.

Choinke bede ubierac tuz przed swiętami i wtedy tez bede dekorowac dom, na razie w ten weekend sprzątanie............

Jedyny akcent świąteczny to póki co światełka na choince przed domem, dobre i to

Margarete 10:08, 13 gru 2013

irena_milek napisał(a)

To udany wypad szkoda, można było się widzieć, ale tak rzadka okazja, to jednak z rodzinką mus pobyć

Jestem we Wrocławiu sredni raz na dwa miesiące więc na pewno bedzie szansa na niejedno ogrodowiskowe spotkanie z "grupą dolnośląską", mam nadzieje.....
Pozdrawiam!
Margarete 10:09, 13 gru 2013

Welka napisał(a)
Małgosiu, w zeszłym roku pierwszy raz robiłam wianek na święta, nie był idealny, ale i tak jak głupia się cieszyłam, że coś wyszło. Potem były wianki zimowe, wielkanocne, wiosenne, jesienne a teraz sama widziałaś Jak zrobisz swój, to koniecznie wklej zdjęcia
Pozdrawiam

Pewnie ze pokażę Ewelinko, musowo sie bede chwalic..............no chyba że nie bedzie czym.......Pozdrawiam
Mala_Mi 10:15, 13 gru 2013

U mnie jeszcze nikt na kilkukilometrowej ulicy nie ubrał choinki.... nawet ja
Margarete 10:30, 13 gru 2013

asc napisał(a)
U mnie jeszcze nikt na kilkukilometrowej ulicy nie ubrał choinki.... nawet ja

Cos ty Aniu ! ? naprawdę...
U mnie na ulicy sąsiad w ostatnim domu włączył migajace ale brzydkie swiatełka na balkonie juz na poczatku miesiąca, ale mnie zmobilizował sąsiad bezposrednio za moja posesja bo zaświecił wielką choinkę zaraz jak sie Ksawery uspokoił. Nastepna byłam ja !!! A za mna juz kolejni sąsiedzi..... wieczorem jak wracam do domu to miło tak popatrzeć....szkoda że sniegu do tego nie ma........
gierczusia 14:06, 13 gru 2013

Margarete napisał(a)

Bogdziu, jeszcze wianki nie porobione, ale materiał juz zgromadziłam, dzisiaj byłam raniutko na giełdzie kwiatowej ( przed godz. 6 rano... )

Szkoda,że to inne giełdy .. Bo my też szalałyśmy

Buziaki ...
Bogdzia 16:50, 13 gru 2013

Dawniej chodziłam na ta giełde bo mieszkałam po drugiej stronie Rzgowskiej ale odkąd wyprowadziłam się na wies to nie byłam ale nie tylko dlatego że na wsi mieszkam tylko słyszalam ze teraz wpuszczaja tylko ludzi z karnetami prowadzacych kwiaciarnie , tak na wzór giełdy akwarystycznej która jest tam w czwartek i na którą też podobno nie da sie wejśc , no ale jeśli Ty byłaś to pewnie mało w tym prawdy , szkoda ze nie wiedziałam. A w jakie dni ona jest????