Małgosiu, w zeszłym roku pierwszy raz robiłam wianek na święta, nie był idealny, ale i tak jak głupia się cieszyłam, że coś wyszło. Potem były wianki zimowe, wielkanocne, wiosenne, jesienne a teraz sama widziałaś Jak zrobisz swój, to koniecznie wklej zdjęcia
Pozdrawiam
Bogdziu, jeszcze wianki nie porobione, ale materiał juz zgromadziłam, dzisiaj byłam raniutko na giełdzie kwiatowej ( przed godz. 6 rano... )tu niedaleko szpitala Matki Polki..... dokupiłam jeszcze różnych róznosci i w weekend będę.......wiła....wianki...... dla siebie i dla mamy i siostry mojego męża.
Zrobie tez stroik do donicy przed domem oraz na stół świateczny.
Choinke bede ubierac tuz przed swiętami i wtedy tez bede dekorowac dom, na razie w ten weekend sprzątanie............
Jedyny akcent świąteczny to póki co światełka na choince przed domem, dobre i to
Jestem we Wrocławiu sredni raz na dwa miesiące więc na pewno bedzie szansa na niejedno ogrodowiskowe spotkanie z "grupą dolnośląską", mam nadzieje.....
Pozdrawiam!
Cos ty Aniu ! ? naprawdę...
U mnie na ulicy sąsiad w ostatnim domu włączył migajace ale brzydkie swiatełka na balkonie juz na poczatku miesiąca, ale mnie zmobilizował sąsiad bezposrednio za moja posesja bo zaświecił wielką choinkę zaraz jak sie Ksawery uspokoił. Nastepna byłam ja !!! A za mna juz kolejni sąsiedzi..... wieczorem jak wracam do domu to miło tak popatrzeć....szkoda że sniegu do tego nie ma........
Dawniej chodziłam na ta giełde bo mieszkałam po drugiej stronie Rzgowskiej ale odkąd wyprowadziłam się na wies to nie byłam ale nie tylko dlatego że na wsi mieszkam tylko słyszalam ze teraz wpuszczaja tylko ludzi z karnetami prowadzacych kwiaciarnie , tak na wzór giełdy akwarystycznej która jest tam w czwartek i na którą też podobno nie da sie wejśc , no ale jeśli Ty byłaś to pewnie mało w tym prawdy , szkoda ze nie wiedziałam. A w jakie dni ona jest????