Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

Mala_Mi 10:07, 07 gru 2013

Ja jak Bogdzia zbieram sie z zapałem do czegokolwiek, na razie zapadłam w sen zimowy.. i tak sobie sie błąkam po forum.. też chyba bez zapału Bo wszędzie krzątanina przedświąteczna.. a ja jej przyznam się po cichu - nie lubię Ot taki dziwak ze mnie
Margarete 16:09, 09 gru 2013

asc napisał(a)
Ja jak Bogdzia zbieram sie z zapałem do czegokolwiek, na razie zapadłam w sen zimowy.. i tak sobie sie błąkam po forum.. też chyba bez zapału Bo wszędzie krzątanina przedświąteczna.. a ja jej przyznam się po cichu - nie lubię Ot taki dziwak ze mnie

Witaj Aniu - a ja lubię tylko zawsze przysparza mi troche stresu bo nie zaplanowana jestem i na ostatnie dni zostaje mi duzo zajęć, a wigilia z racji dużego salonu zawsze u mnie od dawna wiec zamieszanie jest niezłe.........
Może w tym roku tak nie będzie bo po pierwsze mam juz prezenty zasadnicze kupione, a z tym zawsze był problem, zostały drobiazgi no i w tym rok mniej liczna rodzina do Wigilii zasiadzie bo moje dzieci u tamtej mamy, daleko ode mnie....ale cóż kilka lat z rzędu bywali u mnie....tak to jest. My z meżem zawsze biegalismy od jednej kolacji do drugiej, ale to było 20 km a nie 220.....
Margarete 16:15, 09 gru 2013

U mnie po Ksawerym ogród wygląda w porządku, jedynie zwiało mi agrowłóknine którą zabezpieczałam 2 rosliny ale to do poprawki. Poza tym nawiało mi jakichs papierów, ramkę plastikową, folie itp
Do opanowania.

Po sniegu juz nie ma nawet wspomnienia, za to jest buro, szaro i deszczowo............. ale drogi tez na szczęście wszystkie przejezdne bo w pietek wieczorem i w sobote rano nie dało sie jeździć....

Podobał mi sie sms w Szkle Kontaktowym w TVN :
"Czekałam na Mikołaja.........a przyszedł.........Ksawery...."
Bogdzia 21:17, 09 gru 2013

Czytałam u Marzenki że byłaś we Wrocławiu tak myślałam ze pojedziesz,pozdrówka.
paniprzyroda 00:23, 10 gru 2013

Czytam co u Ciebie na bieżąco, dobrze, że szczęśliwie wróciłaś, moi podróżowali w piątek i sobotę, ale też w porządku. Czytałam o wianku, dasz radę, próbuj! Dobry jest pistolet na gorący klej, ale mały, wygodniej jest się nim posługiwać. Wycieczki do Wrocławia i wizyty na rynku pozytywnie zazdroszczę. Miałam jechać na warsztaty do Poznania i przy okazji być na Targach Rękodzieła i nic z tego. Dobrze, że chociaż w ubiegłym roku byłam.
Powiedzonko z Ksawerym dobre! Buziaki!
Margarete 10:28, 10 gru 2013

Bogdzia napisał(a)
Czytałam u Marzenki że byłaś we Wrocławiu tak myślałam ze pojedziesz,pozdrówka.

Tak Bogdziu byłam i miałam nawet zamiar spotkac sie z "naszymi" dziewczynami z O. na giełdzie, na kawce choć na chwilke, ale strach mnie obleciał wieczorem wi piątek z powodu sniezycy i zrezygnowałam z wyjazdu sobotniego, potem jednak dopołudnia w sobote okazłao sie że nie jest tak źle jak sie wydawało, więc pojechałam, drogi z Łodzi nieprzejezdne były ale w kierunku północnym, na Zgierz, Kutno, Kowal itd. a do Wrocławia było ok.
Dlatego pojechałam jednak i bardzo miło, rodzinnie spedzilismy choć część weekendu, w tym również na rynku na Swiątecznym Jarmarku. Warto było ....
Margarete 10:30, 10 gru 2013

paniprzyroda napisał(a)
Czytam co u Ciebie na bieżąco, dobrze, że szczęśliwie wróciłaś, moi podróżowali w piątek i sobotę, ale też w porządku. Czytałam o wianku, dasz radę, próbuj! Dobry jest pistolet na gorący klej, ale mały, wygodniej jest się nim posługiwać. Wycieczki do Wrocławia i wizyty na rynku pozytywnie zazdroszczę. Miałam jechać na warsztaty do Poznania i przy okazji być na Targach Rękodzieła i nic z tego. Dobrze, że chociaż w ubiegłym roku byłam.
Powiedzonko z Ksawerym dobre! Buziaki!

Dzieki Mariolko że wpadasz do mnie
Pistolet kupiłam wczoraj i wybrałam własnie taki nieduzy, nie czytając nawet twojego posta ....
Mam już elementy do wystroju wianka tylko jeszcze nie mam podstawy...........
Chciałam zrobić 2 sztuki dla siebie i 1 dla mamy, zobaczymy co mi wyjdzie.....
Margarete 14:08, 10 gru 2013

Wczoraj po południu ubrałam w swiatełka moja choinke przed domem, jest trzecia na mojej ulicy, inni jeszcze nie ubrali ale na pewno sie zmobilizuja jak to u nas zobaczą.

Wiosna za oknem - prawie - to chociaz ta choinka przypomina o swętach i robi nastrój..........
Mam ochote jeszcze na innych drzewkach powywieszac lampki ale problem sie robi z kablami. Mam tylko jedno gniazdko z boku domu na zewnatrz i tam juz wetknełam choinke sprzed domu na przdłużaczu, takim pomaranczowym od kosiarki i głupio na tej zielonej trawie wygląda. Musioałabym jakis rozgałęźnik włozyc ale taki zewnetrzny ? czy w ogóle są takie ?? zeby mi do niego sniegu czy deszczu nie napadało.............muszę sie rozejrzec
Sfoce dzisiaj te choinke i wkleje - innych zdjęc do wklajenia z ogrodu póki co brak ...........
Milka 14:45, 10 gru 2013

asc napisał(a)

też tak miałam Aniu, w tym roku jest inaczej
Milka 14:46, 10 gru 2013

Margarete napisał(a)
U mnie po Ksawerym ogród wygląda w porządku, jedynie zwiało mi agrowłóknine którą zabezpieczałam 2 rosliny ale to do poprawki. Poza tym nawiało mi jakichs papierów, ramkę plastikową, folie itp
Do opanowania.

Po sniegu juz nie ma nawet wspomnienia, za to jest buro, szaro i deszczowo............. ale drogi tez na szczęście wszystkie przejezdne bo w pietek wieczorem i w sobote rano nie dało sie jeździć....

Podobał mi sie sms w Szkle Kontaktowym w TVN :
"Czekałam na Mikołaja.........a przyszedł.........Ksawery...."

super ten sms
Miałyśmy szczęście, że nam ten Ksawery nie narozrabiał