Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

Margarete 16:52, 24 cze 2013

Joaska napisał(a)
Małgosiu Ty i Twoja mam to przykład że ogrodowisko potrafi łączyć, jesteście niesamowicie zgraną para "Mam i córka", pozdrowienia dla mamy

Joasiu to troche przypadek,że pomaga mi mama w pracach w ogrodzie, mój mąz nie zyje od osmiu lat a syn dostał nowa pracę więc chetnie korzystam z dodatkowych rak do pomocy, a że jest chętna, ma duzo siły i pozytywnej energii, a poza tym lubi prace w ogrodzie bo sama kiedys miała działkę na takich ogrodkach działkowych to wszystko dobrze sie sklada...
barbara_kraj... 17:06, 24 cze 2013

Małgosiu, witaj!
Zaglądam i okazuje się, że ja już Twój ogród wcześniej poznałam, a było to chyba po Twoim artykule o ogrodzie na dachu Biblioteki UW Nie zostawiłam śladu, ale poprawię się

Edit. Wróciłam, aby zdjęcie zostawić
Welka 17:19, 24 cze 2013

Małgosiu, szukałam Twojego wątku już wczoraj, ale byłam tylko na naszych ogrodach, a nie pomyślałam, żeby zajrzeć na projektowanie.
Bardzo się cieszę, że mogłam poznać Ciebie i Twoją Mamę i mam nadzieję, że kiedyś się jeszcze spotkamy.
Pozdrawiam
popcorn 19:00, 24 cze 2013

Małgosiu, super relacja! Żałuję że jednak nie zacisnęłam zębów i nie pojechałam no ale tak już mam, żałuję po fakcie

Dobra robota! Zobacz jak fajnie to wygląda!

Cudnie

PS coś mi się wydaje że nasze werbeny to nie werbeny...
Margolka 21:27, 24 cze 2013

Małgosiu, pozdrawiam serdecznie kolejną "sąsiadkę" )) Wspaniała relacja, poogladałam z przyjemnoscią - uwielbiam ogladać cudze ogrody (i zawsze sobie myślę, że są ładniejsze niz mój )
Spotkania zazdroszczę, szkoda że dowiedziałam się po czasie. Ale co sie odwlecze, to nie uciecze - następnym razem sie uda

Pozdrawiam. Również Małgosia
anipla 02:30, 25 cze 2013

Małgosiu stawiam na Ingrid Bergman , ciekawe ....moja niestety nie rośnie - choruje, tak jakby podmarzła ...
buziaki i pozdrowionka
ps. bardzo ładnie u Ciebie
Margarete 12:14, 25 cze 2013

anipla napisał(a)

Małgosiu stawiam na Ingrid Bergman , ciekawe ....moja niestety nie rośnie - choruje, tak jakby podmarzła ...
buziaki i pozdrowionka
ps. bardzo ładnie u Ciebie

Może...Ingrid Bergmann...?! byłoby fajnie bo to sliczna, mocno czerwona róża....taka na początek moich dokonań w zakresie róż...
Dzieki za komplementy w imieniou swoim i ... ogrodu.....
Szkoda że cie nie było z nami w Komorowie Anitko ...
Pozdrawiam
Margarete 12:20, 25 cze 2013

Margolka napisał(a)
Małgosiu, pozdrawiam serdecznie kolejną "sąsiadkę" )) Wspaniała relacja, poogladałam z przyjemnoscią - uwielbiam ogladać cudze ogrody (i zawsze sobie myślę, że są ładniejsze niz mój )
Spotkania zazdroszczę, szkoda że dowiedziałam się po czasie. Ale co sie odwlecze, to nie uciecze - następnym razem sie uda

Pozdrawiam. Również Małgosia

No witam, witam sąsiadkę ! Ja też już raz podgladąłam twój ogród wcześniej, ale nie pamiętam czy zostawiłam ślad. Wpadne do twojego ogrodu później... W jakiej części miasta mieszkasz ? bo ja w okolicach Lewityna. U ciebie, z tego co pamiętam to ogród jest taki dojrzały, mój to "świerzynka" jesli chodzi o byliny i niektóre krzewy... ale może kiedyś będzie ładnie. Dzięki Ogrodowisku wiem do czego dążyć, wzorce ogrodów u innych są piękne......... Te które oglądałam na żywo w sobote w trakcie spotkania były powalajace....
Margarete 12:24, 25 cze 2013

popcarol napisał(a)
Małgosiu, super relacja! Żałuję że jednak nie zacisnęłam zębów i nie pojechałam no ale tak już mam, żałuję po fakcie

Dobra robota! Zobacz jak fajnie to wygląda!

Cudnie

PS coś mi się wydaje że nasze werbeny to nie werbeny...

Rzeczywiście z tego ujęcia nie widac tych moich sąsiadów w bloku i od razu lepiej to wygląda. Ciesze sie że ci sie Karolciu to podoba, bo bardzo sie staram i mama tez dokłada swój wysiłek, ile potu wylałam, ile komarów natłukłam... ale efekt jest. Mnie też to bardzo cieszy....
Margarete 16:58, 25 cze 2013

regli napisał(a)
Świetna relacja A Twój ogród zmienia się z dnia na dzień i jeszcze trochę i nie będzie przypominał tego sprzed kilku miesięcy

Bardzo dziekuje Regli, za miłe słowa. Czekam na kolejne zmiany w twoim ogrodzie, będę podgladac postepy prac....