Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

bociek 22:28, 25 cze 2013

Malgosiu, bardzo sie ciesze, ze sie poznalysmy. Co prawda jeszcze nie poznalam Twojego ogrodu, ale postaram sie nadrobic w najblizszym czasie. A Twoja Mama to wspaniale ciepla osoba, jestem pelna podziwu, ze przyjechala. Widac, ze macie ze soba swietny kontakt. Przekaz prosze moje serdeczne pozdrowienia Mamie. A Ciebie sciskam goraco
Margolka 23:52, 25 cze 2013

Margarete napisał(a)

No witam, witam sąsiadkę ! Ja też już raz podgladąłam twój ogród wcześniej, ale nie pamiętam czy zostawiłam ślad. Wpadne do twojego ogrodu później... W jakiej części miasta mieszkasz ? bo ja w okolicach Lewityna. U ciebie, z tego co pamiętam to ogród jest taki dojrzały, mój to "świerzynka" jesli chodzi o byliny i niektóre krzewy... ale może kiedyś będzie ładnie. Dzięki Ogrodowisku wiem do czego dążyć, wzorce ogrodów u innych są piękne......... Te które oglądałam na żywo w sobote w trakcie spotkania były powalajace....

Ja z drugiej strony ryneczku - okolice Szpitalnej
Tez nie wiem, czy juz u mnie byłaś, czy zostawiłaś ślad, bo nie byłam zbyt aktywna i tylko podczytywałam cudze wątki, a na pisanie czasu brakowało.
Teraz mam nadzieje nadrobic i chociaż "sąsiadki" ogarnąć.
Mnie też cudze ogrody bardzo sie podobają. Swój tez lubie, chociaz wciąż mam ochotę cos zmieniać. Dobrze, że swoich pomysłów nie wprowadzam w życie od razu, bo nie miałabym dzisiaj gdzie leżaka postawić

Pozdrawiam
Bogdzia 09:44, 26 cze 2013

Małgosiu coraz bardziej widac zmiany w Twoim ogrodzie. Zdjecie które wstawiła Karola świetne. Pozdrówka zostawiam dla Ciebie I Mamy.
Bogdzia 22:39, 26 cze 2013

Byłam , pozdrawiam.
grembosia 00:42, 27 cze 2013

Małgosiu, super te nowe rabaty wyszły!
popcorn 15:56, 27 cze 2013

Hej, zaglądam, co słychać? Buziaki!!
Margarete 16:11, 27 cze 2013

popcarol napisał(a)
Hej, zaglądam, co słychać? Buziaki!!

Hej, nic ciekawego wczoraj dzien spędziłam na badaniach ale i tak było zimno i mokro więc nic bym nie zrobiła w ogrodzie. Dzisiaj dalej jade z ta darnią, kupiłam tczke w necie, przywieźli mi do pracy bede skrecać... jak będe umiec.. ha, ha, ha.
Może dzis jak słonce wyjdzie to porobie jakies fotki, to jutro wstawie. Buziaki
Margarete 16:12, 27 cze 2013

bociek napisał(a)
Malgosiu, bardzo sie ciesze, ze sie poznalysmy. Co prawda jeszcze nie poznalam Twojego ogrodu, ale postaram sie nadrobic w najblizszym czasie. A Twoja Mama to wspaniale ciepla osoba, jestem pelna podziwu, ze przyjechala. Widac, ze macie ze soba swietny kontakt. Przekaz prosze moje serdeczne pozdrowienia Mamie. A Ciebie sciskam goraco

Dzieki Bociuś za pozdrowienia dla mamy i ciepłe słowa pod naszym adresem. Wzajemnie slę buziaki do ciebie.
Margarete 16:14, 27 cze 2013

Margolka napisał(a)

Ja z drugiej strony ryneczku - okolice Szpitalnej
Tez nie wiem, czy juz u mnie byłaś, czy zostawiłaś ślad, bo nie byłam zbyt aktywna i tylko podczytywałam cudze wątki, a na pisanie czasu brakowało.
Teraz mam nadzieje nadrobic i chociaż "sąsiadki" ogarnąć.
Mnie też cudze ogrody bardzo sie podobają. Swój tez lubie, chociaz wciąż mam ochotę cos zmieniać. Dobrze, że swoich pomysłów nie wprowadzam w życie od razu, bo nie miałabym dzisiaj gdzie leżaka postawić

Pozdrawiam

Margolka, to naprawde całkiem blisko ode mnie, chyba najbiżej ze wszystkich Ogrodowiczan, zapraszam na spacer... w okolice Biedronki, Lewityna na pewno sie wybierasz , daj znac kiedy to pokaże ci mój "nowy/ stary " ogród.
Margarete 16:16, 27 cze 2013

Bogdzia napisał(a)
Małgosiu coraz bardziej widac zmiany w Twoim ogrodzie. Zdjecie które wstawiła Karola świetne. Pozdrówka zostawiam dla Ciebie I Mamy.

Dzieki Bożenko za miłe słowa, staram sie, ale jeszcze kanciki i inne wykończenia, a potem kolejne zmiany... mam juz w głowie...wszak ogród to dzieło nieskonczone...
Pozdrowienia mamie przekaże dzis, bo dzis bedzie u mnie odrabiac swoja "pańszczyznę"...jak ja to nazywam...