Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

Magda70 17:25, 19 lis 2016

ja za czystek biorę się od roku...i jakoś nie mogę go kupić.
Muszę się chyba bardziej zmobilizować

zdrowiej Gosiu!
Margarete 17:35, 19 lis 2016

Rench napisał(a)
Zawsze przesadzasz róże z donic tarasowych do ogrodu,czy one tylko czekały na sadzenie jesienne ?

Reniu robię to pierwszy raz. Dostałam na wiosnę Aspirin Rose i z braku pomysłu gdzie ją upchnąć to posadziłam w dużej białej ceramicznej donicy na tarasie. Pięknie kwitła mi cały czas, jeszcze teraz ma ostatnie kwiaty. Ale boję się że zimą nie da rady więc muszę wysadzić. Choć najchętniej bym zostawiła bo mi tam w rogu tarasu bardzo pasuje i tak ten kąt rozjaśnia. A ty masz jakieś doświadczenia w zimowym przechowywaniu róż w pojemniku? Zadołować się nie da bo donica duza, ciężka i nie dam rady jej po ogrodzie targać a poza tym gdzie bym wykopała taką dziurę wielką?
Czy gdybym razem z pozostałymi donicami ( mam na tarasie tuje Danica) tak jak co roku postawiła tą róże na styropianie, owinęła słomianą matą i agrowłókniną to nie zmarznie ?
Tuje w donicach tak zawsze opatulam o dają radę...ale róża....??
Margarete 17:39, 19 lis 2016

Magda70 napisał(a)
ja za czystek biorę się od roku...i jakoś nie mogę go kupić.
Muszę się chyba bardziej zmobilizować

zdrowiej Gosiu!

O Magda!
Jak miło
Dzięki, kuruję się intensywnie ale musiałam się ruszyć z domu bo mamę też trafiło...chyba to samo co mnie i musiałam jej zakupy ileki podrzucić....
Mnie już jakby nieco lepiej
Magda70 17:41, 19 lis 2016

Gosiu...no ja rzadko wpadam, wiem ale sezon w dwóch ogrodach zakonczyłam to nadrabiam powolutku.
Monka 19:49, 20 lis 2016

Małgosiu zdrówka życzę, a propos czystka to ja też go piję od 2 m-cy, póki co spektakularnych zmian nie zaobserwowałam na sobie , ale to zioło i na efekty trzeba poczekać toteż nie przerwałam picia
yolka 21:46, 20 lis 2016

Mnie też dopadło przeziębienie
kinia111 09:21, 21 lis 2016

Mnie dopadła rok temu alergia pokarmowa prawie nie mam co jeść. To jest ból. Nie mogę jeść żółtek mąki zytniej sera żółtego i jeszcze kilkunastu innych produktów. Słyszałam o tym czystku ze może pomóc ale nie wiem.
Margarete 15:16, 21 lis 2016

Magda70 napisał(a)
Gosiu...no ja rzadko wpadam, wiem ale sezon w dwóch ogrodach zakonczyłam to nadrabiam powolutku.

Coś ty Madziu ...ja nie robię ci wyrzutów, wpadaj jak najczęściej - ciesze sie że zaglądasz, ja tez jestem ostatnio duzo mniej aktywna na forum bo codzienność mnie pochłania
Buziaczki!
Margarete 15:17, 21 lis 2016

Monka napisał(a)
Małgosiu zdrówka życzę, a propos czystka to ja też go piję od 2 m-cy, póki co spektakularnych zmian nie zaobserwowałam na sobie , ale to zioło i na efekty trzeba poczekać toteż nie przerwałam picia

Monuia - kupie, zastosuje...zobaczymy, skoro jest szansa że pomoże to warto spróbowac...
Margarete 15:18, 21 lis 2016

yolka napisał(a)
Mnie też dopadło przeziębienie

O kurde.....
Wokół mnie tez duzo osób choruje albo chodzi zasmarakanych...taki sezon
Zdrowia życze Yoluś !
Łóżeczko najlepszym lekarstwem...trzeba wyleżeć, ja 4 dni leżałam....no prawie leżałam...