Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

Margarete 21:07, 28 lis 2016

Kindzia napisał(a)
Możesz sobie zobaczyć u mnie produkcję wianków

Już pędzę do ciebie Kasiu
Margarete 21:10, 28 lis 2016

Bogdzia napisał(a)
Gosiu jestem u Ciebie często , czytam kazdy post. Mało piszę bo nic madrego nie mam do powiedzenia. Czekam na wiosnę i spotkania z Wami.

I wzajemnie ja też tęsknię do Was wszystkich i do tych naszych ogrodowych wojaży i spotkań
Pozdrawiam!
AnnaCh 22:45, 28 lis 2016

Margarete napisał(a)
I wzajemnie ja też tęsknię do Was wszystkich i do tych naszych ogrodowych wojaży i spotkań
Pozdrawiam!
Też za Wami tęsknię... Daję znak, że żyję, choć raczej wegetuję i czekam do wiosny
Margarete 23:13, 28 lis 2016

AnnaCh napisał(a)
Też za Wami tęsknię... Daję znak, że żyję, choć raczej wegetuję i czekam do wiosny

Anulka ja też zapadam w sen zimowy....i nawet perspektywa świąt w bliskim terminie mnie jakoś w tym roku mniej kręci
Fajnie że wpadasz, buziaki
rozark 11:44, 29 lis 2016

nudzisz się?
Kindzia 12:06, 29 lis 2016

Przecież Wy, łódzkie dziewczynki, też się spotykacie dość często Spotkanie skrzyknąć i już
Margerytka40 18:04, 29 lis 2016

Byłam , ślad zostawiam . Śliczne fotki jesienne .'. Niestety wątku nie ogarnę choćbym nie wiem jak się starała ale postaram się na bieżąco zaglądać .
Bogdzia 19:29, 29 lis 2016

Margarete napisał(a)

Anulka ja też zapadam w sen zimowy....i nawet perspektywa świąt w bliskim terminie mnie jakoś w tym roku mniej kręci
Fajnie że wpadasz, buziaki

Ja im starsza tym mniej mi sie świeta podobają, za duzo przygotowań za mało świetowania.Buziaki.
Margarete 21:40, 29 lis 2016

Bogdzia napisał(a)

Ja im starsza tym mniej mi sie świeta podobają, za duzo przygotowań za mało świetowania.Buziaki.

Ja w tym roku mam mniej roboty bo dzieci jadą do tamtej babci....dwa lata z rzędu spędzali Wigilie i resztę świąt ze mną to teraz czas na odmianę, rozumiem to ale przez to brakuje mi motywacji do działania. Niby reszta rodziny będzie jak zwykle....sistra męża z rodzinką, kuzynki ale....jakoś święta bez małych dzieci to jakieś takie niepełne....
Margarete 21:45, 29 lis 2016

Margerytka40 napisał(a)
Byłam , ślad zostawiam . Śliczne fotki jesienne .'. Niestety wątku nie ogarnę choćbym nie wiem jak się starała ale postaram się na bieżąco zaglądać .

Witaj Aśka,
coś ty całości nie czytaj, szkoda czadu poza tym u mnie mało miejsca w ogrodzie i taki misz masz bo ja kokosić lubię i mam wszystko i nic, są tu na O.dużo piękniejsze i ciekawsze ogrody. Ale do pogadania bardzo, bardzo zapraszam!
I do pooglądania na bieżąco też