Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

Margarete 21:20, 29 cze 2017

I takie tam....

Margerytka40 00:57, 30 cze 2017

Fajnie wygląda ten szpaler hortkowy. I chyba sumaka też masz?
JoannA 16:50, 30 cze 2017

Ależ Ci Małgoś róże szaleją Ślicznotki prawdziwe.
Moja Pashmina też się mocno ociąga, mam nadzieję że mnie nie rozczaruje bo narazie jest taka sobie
Pozdrawiam
jankosia 23:49, 30 cze 2017

Super wycieczkę miałyście Małgoś, róże jakoś super na mnie nie działają ale ta piękna czarna ziemia pod nimi to i owszem Twoje krzaczki zresztą jakieś takie ładniejsze Martwi mnie tylko co o schneewittchen napisałaś, bo ja kurczę po dwóch latach męczenia jej w doniczce postanowiłam dać ją do letniej kompozycji przy wejściu. Jak mi zostaną patyki z niej to się wkurzę, bo w Internetach pisali że taka fajna, a zdrowa, a kwitnie cały czas... :/

I wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Co do wieku to kto to powiedział że kobieta w pewnym wieku powinna ustalić ile ma lat i już się tego trzymać?
Margarete 10:20, 01 lip 2017

Margerytka40 napisał(a)
Fajnie wygląda ten szpaler hortkowy. I chyba sumaka też masz?

O tak mam sumaka. Wiem, wiem....nie jest tu na forum popularny i jego uciążliwe odrosty mogą wnerwiać ale pokrój wielopniowy i kolor liści w kontraście do owocników jest piękny no i jesienią "płonie".

Szpaler hortensje VF z żurawkami inspirowany jest Aną z Łomży - na pewno znasz jej cudny ogród
Margarete 10:23, 01 lip 2017

JoannA napisał(a)
Ależ Ci Małgoś róże szaleją Ślicznotki prawdziwe.
Moja Pashmina też się mocno ociąga, mam nadzieję że mnie nie rozczaruje bo narazie jest taka sobie
Pozdrawiam

No właśnie czekam i czekam na Pashminę.... Ale tak poważnie to nawet fajnie że one nie wszystkie na raz kwitną. Lady Emma Hamilton już zrobiła sobie przerwę, Leoś kończy przekwita to pojawią się inne akcenty kwitnące na których skupiać się będzie uwaga w ogrodzie
Margarete 10:29, 01 lip 2017

jankosia napisał(a)
Super wycieczkę miałyście Małgoś, róże jakoś super na mnie nie działają ale ta piękna czarna ziemia pod nimi to i owszem Twoje krzaczki zresztą jakieś takie ładniejsze Martwi mnie tylko co o schneewittchen napisałaś, bo ja kurczę po dwóch latach męczenia jej w doniczce postanowiłam dać ją do letniej kompozycji przy wejściu. Jak mi zostaną patyki z niej to się wkurzę, bo w Internetach pisali że taka fajna, a zdrowa, a kwitnie cały czas... :/

I wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Co do wieku to kto to powiedział że kobieta w pewnym wieku powinna ustalić ile ma lat i już się tego trzymać?

Wycieczka fajna - to fakt
Krótko i intensywnie

Co do schneewittchen to może tam jakaś zaraz je dopadła....bo to tak wyglądało, to u ciebie się nie musi tak stać. Intryguje są mnie tym opisem, że letnia kompozycjab że z różą, że na wejściu....łoł łoł

Z tymi urodzinami to muszę zapamiętać bo dobre, dobre
jankosia 11:29, 01 lip 2017

Małgosia żadne łoł łoł, miałam o różę za dużo a o jednego niskanta za mało i tak jakoś wyszło

Już sprawdziłam kro to powiedział Ukochana moja Maria Czubaszek
Mala_Mi 20:43, 01 lip 2017

Urodzinki były.... życzę Ci dużo zdrówka.. bardzo dużo zdrówka ... do tego wór kasy, a resztę to już masz i Ci nie potrzeba Buziaczki wspaniałą kobietko

Wspaniała jak te twoje róże
Margerytka40 20:59, 01 lip 2017

Margarete napisał(a)

O tak mam sumaka. Wiem, wiem....nie jest tu na forum popularny i jego uciążliwe odrosty mogą wnerwiać ale pokrój wielopniowy i kolor liści w kontraście do owocników jest piękny no i jesienią "płonie".

Szpaler hortensje VF z żurawkami inspirowany jest Aną z Łomży - na pewno znasz jej cudny ogród

Zapytałam o tego sumaka bo sama go mam. Nawet przeminęło mi kiedyś w myślach żeby go usunąć właśnie ze względu na odrosty ale stanęło na tym,że go zostawiam. Właściwie to są dwa bardzo blisko siebie. Z odrostami jakoś daję radę.