Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

Margarete 00:05, 09 sie 2017

AnnaCh napisał(a)
Małgosiu współczuję straty przyjaciółki Bardzo mi przykro.
Twój ogród okiem Magdy troszkę "inny" , ale niezmiennie piękny

Dzięki Aniu, jest pusto i smutno i pewnie tak jeszcze będzie jakiś czas....

A co do "oka Magdy" to nie ma co owijać w bawełnę - jej ujęcia są świetne - dużo lepsze niż moje
Margarete 00:12, 09 sie 2017

Margerytka40 napisał(a)
Dziewczyny a co to za nawóz ,dajcie namiar. Wzbogaciłam się w tym roku o całą masę hortek,może by mi się przydał

Asia to nawóz z firmy Yara Milo do hortensji i rododendronów, nieduże pudełko z przeważającym czerwonym kolorem. Wejdź do Kindzi czyli Kasi - Ogród z łezką bo ona teraz ostatnio ponownie pokazywała to opakowanie.
Ja widziałam nawozy z tej firmy, m.in. i ten do hortensji w sklepiku na Brusie w Łodzi. Dam ci namiar w prywatnej wiadomości jak chcesz.
Margarete 00:16, 09 sie 2017

Nikita napisał(a)
Ha ha ...zobacz jak się mijamy, ja u ciebie 21:23 i ty u mnie 21:23
Jeszcze chcesz fotek...a proszę bardzo

Dziękuję. W ogóle dziś chodzimy jakoś w parze - ja u ciebie a ty u mnie, ty u Yolki a ja za tobą. Ty u Kasji a ja tuż za tobą...jakieś przyciąganie czy co ?
gierczusia 01:36, 09 sie 2017

Nie wiedziałam ,że jest yara mila do hortensji...echhhh..od zawsze mam yarę dla trawnika , ale dla hortek...aaaaa .. jak to się mówi ?? człek przez całe życie się uczy i gooopim umiera ja siem zawsze łapię
Buziole Małgoś
Kindzia 10:43, 09 sie 2017

Mój Phantom na pniu też tak wyglądał wiosną, jak go kupiłam. Teraz już mi różowieje, ale na pewno był podpędzany. Kawał hortki już się z niego zrobiło, Twoje też dadzą pokaz, zobaczysz jakie cudne będą

Teraz już chyba za późno na sypanie tego nawozu pod hortki, ja sypię na początku czerwca, jak kwiaty dopiero wykształca...

8 dni...matko i córko...jak to szybko się stało

Ściskam mocno Małgosiu!!!
Margerytka40 11:13, 09 sie 2017

Margarete napisał(a)

Asia to nawóz z firmy Yara Milo do hortensji i rododendronów, nieduże pudełko z przeważającym czerwonym kolorem. Wejdź do Kindzi czyli Kasi - Ogród z łezką bo ona teraz ostatnio ponownie pokazywała to opakowanie.
Ja widziałam nawozy z tej firmy, m.in. i ten do hortensji w sklepiku na Brusie w Łodzi. Dam ci namiar w prywatnej wiadomości jak chcesz.

Nie mam pojęcia gdzie ten sklepik Małgosiu ale może gdzie indziej znajdę. O namiar poproszę bardzo.
paniprzyroda 14:33, 09 sie 2017

Uściski zostawiam, wiesz.. A w ogrodzie cudnie Poproszę o namiar na ten nawóz do hortek, to może uda mi się go kupić.
sylwia_slomc... 14:41, 09 sie 2017

Dawno nie byłam , muszę wpaść na dłużej
AgataP 15:17, 09 sie 2017

Małgośka a może aparat trzeba zmienić
Mala_Mi 22:20, 09 sie 2017

Doczytałam...