Hej Beatko! samych dobroci w Nowym Roku życzę czytam,że już nowe nasadzenia planujesz? bliny w rowie pracochłonne to fakt ale jak pięknie się prezentują
Witaj Anetko! Bardzo dziękuję za życzenia i również wszystkiego dobrego na ten 2016 ! Cos mnie na zmiany wzięło, jak jest tak ponuro to wszystko bym zaorała hihi ale tego nie zrobię bo śnieg wszystko przykrył i od razu się ładnie zrobiło
A tak na poważnie to chciałabym troszkę pozmieniać...zobaczę co mi wyjdzie
Byliny za mało mi zakrywają zboczy przy wodzie a bardzo mi tam zle z chwastami się rozprawiać! Czasem to bym chciała same zimozielone z jakimiś dodatkami - nie za dużymi a juz! Zrębki nasypać i spokój! No ale to raczej mi się nie uda
Pozdrawiam
Sylwia dziękuję
na razie to takie plany ...ale po cichu mogę powiedziec ze powoli do tego będę dążyć! Cofne się na sam początek wątku i musze wychwycić które z krzewów będą dobre
Ja ,przy oczku mam suchodrzew ,podoba mi się ,zimozielony jest jak trzmielina ,u mnie drugą zimę ,szybko rośnie ,łatwo się ukorzenia na nowe sadzonki .pozdrawiam
Poszukałam jak wygląda suchodrzew no i musze przyznać ze podoba mi się ciekawe tylko czy w szkółkach u mnie go maja ? Zapisuje w kajet : Rośliny poszukiwane !