Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z widokiem na jezioro

Ogród z widokiem na jezioro

yolka 22:26, 28 kwi 2018

Niespodzianka ale mam radość

yolka 22:28, 28 kwi 2018

yolka 22:29, 28 kwi 2018

yolka 22:31, 28 kwi 2018

Margarete 22:57, 28 kwi 2018

Ale masz ślicznie

I nawet nie wiesz jak ja cię rozumiem- u mnie dom i ogród przeżywa "oblężenie" od wczoraj. Dzisiaj Nikita podrzuciła mi zakupy zrobione dla mnie w Opatówku to widziała sama. Jej droga od drzwi wejściowych do wyjścia na taras i ogród przebiegała slalomem pomiędzy koniem na biegunach, książeczkami, klockami, samochodzikami i...rozrzuconymi pantoflami...
Kocham ten czas kiedy moje dzieci zjeżdżają do mnie, kocham też pozostałych gości którzy chcąc się z nimi spotkać mnie odwiedzają ale nieład jaki powstaje przy tej okaxji i szum i gwar i fakt że wszyscy cały czas czegoś ode mnie chcą równocześnie mnie rozwala...

Jeszcze dwa dni...dam radę .
A potem znowu będę za nimi tęsknić i czekać kiedy znowu do mnie wpadną
hanka_andrus 23:02, 28 kwi 2018

Jolu, ja też kocham ten rodzinny rozgardiasz. Ale wolę spokój. To chyba już mnie starość dopadła.

Ale stale dopominam się o wizyty, odwiedziny, telefony. A najlepiej, jak do mnie wpadają do ogrodu!
yolka 23:03, 28 kwi 2018

Margarete napisał(a)
Ale masz ślicznie

I nawet nie wiesz jak ja cię rozumiem- u mnie dom i ogród przeżywa "oblężenie" od wczoraj. Dzisiaj Nikita podrzuciła mi zakupy zrobione dla mnie w Opatówku to widziała sama. Jej droga od drzwi wejściowych do wyjścia na taras i ogród przebiegała slalomem pomiędzy koniem na biegunach, książeczkami, klockami, samochodzikami i...rozrzuconymi pantoflami...
Kocham ten czas kiedy moje dzieci zjeżdżają do mnie, kocham też pozostałych gości którzy chcąc się z nimi spotkać mnie odwiedzają ale nieład jaki powstaje przy tej okaxji i szum i gwar i fakt że wszyscy cały czas czegoś ode mnie chcą równocześnie mnie rozwala...

Jeszcze dwa dni...dam radę .
A potem znowu będę za nimi tęsknić i czekać kiedy znowu do mnie wpadną

Ja tak miałam 10 dni...

Nie mogę się doczekać lilaków, mam nadzieję, że będziesz, że nic niespodziewanego nie wypadnie
yolka 23:06, 28 kwi 2018

hanka_andrus napisał(a)
Jolu, ja też kocham ten rodzinny rozgardiasz. Ale wolę spokój. To chyba już mnie starość dopadła.

Ale stale dopominam się o wizyty, odwiedziny, telefony. A najlepiej, jak do mnie wpadają do ogrodu!

Moi ogród traktują jak boisko, chodzę za nimi i włosy przygładzam, wciąż stają mi dęba jak to widzę
Ja chyba nigdy nie byłam młoda
Mala_Mi 23:10, 28 kwi 2018

Strasznie wysoka ta twoja p..
yolka 23:12, 28 kwi 2018

Mala_Mi napisał(a)
Strasznie wysoka ta twoja p..

O takim wymiarze to ja jeszcze nie słyszałam, a żyje trochę.....