Zbyszek , z tymi kolorami to chyba każdy ma problem, wiec nie narzekaj na facetów czyli siebie. A szczególnie na zdjęciach. Zobacz przykład: robione tym samym aparatem jedno za drugim tylko przy nieco innych ustawieniach a jaka różnica w odcieniach. A chyba najlepsze jest to, że w rzeczywistości jest jeszcze inny - Syringa "Reflexa" A tego Charlsa Joly mam ( przynajmniej jako takiego go kupowałam) stąd tez wydaje mi się, że ten Twój na 3 zdjęciu kolorem najbardziej zbliżony do mojego. Jak już będziesz miał odrosty tego najprawdopodobniej"Mrs Edward Harding" to wybieram się do Ciebie na "wydarcie". Chociaż postaram się wcześniej go kupić to porównamy kolory i kształt kwiatków i płatków - czy to jest rzeczywiście on czy nie. Bo w moim typie. Porównanie kolorów:
Danusiu, czy piwonie to dobre towarzystwo do posadzenia "pod" lilakami? Oczywiście z kolorem odpowiednim trzeba się zgrać. Co o tym fachowo sądzisz?
Dziękuję Co to znaczy podkrzesał hehehe... On od dołu ma takie grube pieńki i mnóstwo cienkich odrostów