Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

aga_pe 09:12, 27 mar 2014

polinka napisał(a)

Czekam z niecierpliwością na sprawozdanie Nie ukrywam, że wiążę z Twoim wyjazdem duże nadzieje

Tak jak wspominałam wcześniej szmaragdy są po 30 zł. Jakieś 140 cm nie licząc bryły korzeniowej.
Brabantów nie ma, ale mam inne miejsce i ceny myślę, że w tym roku też będą przystępne.
Serby mam na razie dwa, bo więcej w auto nie chciało wejść . Zdjęć nie mam, bo tylko wyłożyłam nowe nabytki na podwórku i jechałam dalej. A wróciłam około 20.00. Dziś będzie taki sam maraton
Ciemierniki już też przytargałam
polinka 09:55, 27 mar 2014

O to ładne serby musisz mieć, że tylko dwa się zmieściły
Dzięki wielkie
aga_pe 10:08, 27 mar 2014

Całkiem spore. Może jutro dam radę zrobić zdjęcie. Zbyt szybko dzień się u mnie ostatnio kończy
polinka 10:52, 27 mar 2014

Ja rano 10 min.szybciej wstaję aby coś zobaczyć w ogrodzie Po pracy to już tylko z lataką.
aga_pe 11:01, 27 mar 2014

Też miałam w planie wstać pół godziny wcześniej, żeby wsadzić serby, ale wczoraj za długo siedziałam. Kończyłam aniołki . Znów się poparzyłam klejem na gorąco
Kindzia 11:17, 27 mar 2014

polinka napisał(a)

Kasiu dobrze widzisz Lawenda jest w korze. W tamtym roku sadzona w maju i przez cały sezon pięknie kwitła. Dużą zasługą w jej kwitnieniu pewnie miał florovit Zobaczymy w tym roku, troszkę mocno ją ciachnęłam ale podobno tak lubi

Moje też ciachnięte na krowie placki...jak to przeżyje...znaczy się, już nią martwić się zupełnie nie będę
Milka 14:13, 27 mar 2014

Polinko, wiesz, że chciałam a nie mogłam byc, wszystko mam nadzieję Aguś powiedziała
Walczę na froncie, ty też, a o bratki się nie martw, u mnie całą zimę samosiejki kwitły
polinka 15:14, 27 mar 2014

aga_pe napisał(a)
Też miałam w planie wstać pół godziny wcześniej, żeby wsadzić serby, ale wczoraj za długo siedziałam. Kończyłam aniołki . Znów się poparzyłam klejem na gorąco

Do czego zdolna jest ogrodniczka? Snu sobie odmówi aby pogrzebać a ziemi
Poparzenia nie zazdroszczę
polinka 15:15, 27 mar 2014

Kindzia napisał(a)

Moje też ciachnięte na krowie placki...jak to przeżyje...znaczy się, już nią martwić się zupełnie nie będę

Irenka mówiła, że co roku swoje tak tnie i ma prześliczne Moje już ładnie odbijają więc myślę, że będzie ok.
polinka 15:17, 27 mar 2014

irena_milek napisał(a)
Polinko, wiesz, że chciałam a nie mogłam byc, wszystko mam nadzieję Aguś powiedziała
Walczę na froncie, ty też, a o bratki się nie martw, u mnie całą zimę samosiejki kwitły

Irenko ja nie z tych obrażalskich Czasami są sprawy ważne i ważniejsze. Ja tylko mam nadzieję, że w tym roku Cię poznam