Polinka witam w twoim wątku... jej prześledziłam cały i powiem ci że to niewiarygodne co zrobiłaś w zeszłym roku w swoim ogrodzie. Piękne rabaty.... aż żal zmieniać, ale kibicuje i bedę podglądać
Wiola witam, witam
Mam tak mały ogród, że boję się, że co roku będę coś zmieniać Ale chyba o to chodzi, bo nie wyobrażam sobie powiedzieć- ok.ogród skończony
Thuje dobrze się trzymają
Zastanów się czy tą zieloną ścianę chcesz mieć jednorodną? Chodzi mi o to czy np. nie chciałabyś "dokończyć" serbami?
Ja mam w projekcie np. 5 serbów i 14 thuji, a zrobiłam 20 thuj, bo taniej, bo szybciej, bo bez różnicy (na wtedy). Teraz widzę, że takie połączenie byłoby ładniejsze
Tosiu myślałam jakiś czas temu na wprowadzeniu czegoś innego ale ja mam bardzo wąski ogród i każdy centymetr jest na wagę złota Gdyby nie ta mikroskopijna wielkość to na pewno miałabym mieszany żywopłot.
Cieszę się, że Twoje mają się dobrze, pryskałaś już pinivitem? Polecam, efekty rewelacyjne
Ja wczoraj jeszcze po 20.00 okrywałam swoją ogrodową hortkę, która jeszcze nigdy nie zakwitła. I w tym roku dmucham i biegam koło niej, bo na wszystkich pędach wypuściła już listki