Widzę znajomą miejscowość prawie Trzebnica to od której strony?
Dziękuję za miłe słowa W ogrodzie jest to co kocham najbardziej, nie ma tu jakiś oryginalnych roślin nad którymi można wzdychać. Wielu twierdzi, że ogród bez kwiatów to ogród smutny ale dzięki zimowej burzy mózgów jest i trochę koloru, który świetnie kontrastuje z różnymi odcieniami zieleni.
Jeśli tylko będziesz miała chęć to zapraszam do odwiedzin.
Z naszych rejonów jest jeszcze Aga Pe.
Aniu masz duży ogród, nie wyobrażam sobie przy takiej powierzchni dbać szczegółowo o każdą roślinę. U mnie mała część tego co Ty masz to mogę się pobawić w dopieszczanie
Hortki mają już małe kwiatki. Myślę, że jeszcze tydzień, dwa i będzie spektakl.
Z przykrością muszę napisać, ze w najbliższym czasie nie mogę planować żadnych wyjazdów Mamy poważną chorobę w najbliższej rodzinie i żyję na dwa domy i dwa ogrody.
Mam wielką nadzieję, że jesienią będą dysponować większą ilością wolnego czasu jak i nastrojem do spotkań.
Kilka dni afrykańskich upałów wymusiło na nas zakup czegoś co da cień w ogrodzie Kiedyś był plan na pergolę w tym miejscu ale w międzyczasie wymyśliliśmy miejsce na dużą altanę w drugiej części ogrodu i temat pergoli upadł
Najłatwiejszym u najszybszym sposobem na cień okazało się kupno parasola
Ale żeby parasol ustawić należy również kupić podstawę.
Po zobaczeniu cen za taki przedmiot swierdziliśmy, że to jawny rozbój w biały dzień i poszedł w ruch beton i spawarka