eM też był za czzymś pożytecznym Ale to jest koniec mojej działki, który widzę prawie z każdego miejsca w ogrodzie i zaczyna mnie denerwować ten płot, który jakby góruje nad ogrodem i stąd pomysł aby przysłonić go drzewami...Betonowy kolor może prześwitywać przez drzewa ale cały taki odsłonięty sprawia przytłaczające wrażenie...A borówek raczej nie puszcze na 2,5m
Owocowy na ścianie to był pierwszy plan na tą ścianę. Niestety pojawił się problem w nieczasowości eMa a czy ja sama dam radę zainstalować te wszystkie linki??
Navi, Ty masz przecież owocowe Dużo chorują?? Często stosujesz opryski?
nie pryskam owocowych raczej ale traktuje je raczej jak drzewa ozdobne. Owoce to dodatkowy atut. Do drzewa potrzebujesz tylko dwa zabetonowane profile i stalowe linki na nich rozciągnięte. Dacie rade
Limki maja z 1,7 M u mnie
Na ścianie co prawda ceglanej mam posadzaone jabłonie i grusze.Sadzone są co 60cm, pochylone pod kątem 45(kordon) .Mocowania jeszcze nie mają ale widzę że cierpliwie zaczekają na wykonawcę(syn się zobowiązał,czekam znacznie mniej cierpliwie). Pierwsze jabłko zjedzone w zeszłym roku,a to był ich pierwszy zezon,niczym nie pryskam.
Nie wiem jak ty dajesz radę z nadgarstkiem i ścięgnami przy tej ilości traw.
Stolik wielce udany.