Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

Luki 20:46, 04 sie 2014

Szkoda, że hotki tak się położyły, ale podniosą się pewnie jak obeschną. Pięknie się prezentuje rabata
polinka 10:18, 05 sie 2014

Margarete napisał(a)
O jak ładnie wygląda twoj ogród po powrocie..jak urosło wszystko i kwitnie, limki + trawki - to jest to ! Buziaki zostawiam i miłego powrotu do rzeczywistosci zycze !

Małgosiu wiesz, że ten powrót do rzeczywistości do miłych nie należy Dziś już lepiej, wczorajszy dzień to koszmar.
Ogród jak zobaczyłam po powrocie to rogal od razu na twarzy miałam Na co dzień nie zauważamy jak wszystko szybko rośnie
polinka 10:19, 05 sie 2014

Donia72 napisał(a)
Polinko, dziekuje, ze do mnie zajrzalas A chwasty...no coz, maz stara sie jak moze i cos tam wyrywa. Ale jest za goraco na robote w ogrodzie i caly czas mu mowie, zeby mi cos tez do wyrywania zostawil oby nie za duzoPozdrawiam

Doniu, jak mąż wszystkie chwaściory wyrwie to co będziesz robiła po powrocie?
polinka 10:22, 05 sie 2014

Irenko, już po urlopie Było cudnie
A ogród po ulewie dalej leży, hortki mimo otrzepania nie chcą się podnieść i codziennie pada. Chyba będę musiała podwiązać je do jakiś patyków bo nie wygląda to uroczo
polinka 10:23, 05 sie 2014

Luki napisał(a)
Szkoda, że hotki tak się położyły, ale podniosą się pewnie jak obeschną. Pięknie się prezentuje rabata

Łukasz dziękować Będą kolejne zmiany na rabacie hortensjowej Trzecia w tym roku
Donia72 10:54, 05 sie 2014

Polinko, na pewno troche chwastow mi zostawiHmmm, co bede robila?Wiem, bede sie obijala, nygusowala, drinki albo piwko pila A tak na powaznie, mam rabate do zagospodarowania z tylu za domem. Syn wywalil dwa swierki i trzeba cos tam teraz powsadzac. No i wiadomo, trzeba szkolki ogrodnicze poodwiedzac
polinka 11:04, 05 sie 2014

To dobrze, że syn się zatroszczył o mamę
Donia72 11:20, 05 sie 2014

polinka napisał(a)
To dobrze, że syn się zatroszczył o mamę

O tak Caly czas chodzi i pyta, co jest jeszcze do wykopaniatak mu sie to spodobaloAle chwastow wyrywac nie chce....pewnie za male
Jagodaa 11:31, 05 sie 2014

U mnie też hortki leżą, momo że je wcześniej profilaktycznie powiązałam, wiatr położył wszystkie na jedną stronę... Jakoś będę reanimować popołudniu, u sądsiada gorzej, robinia złamana, szkoda, bo piękna była i dodatkowo przyszłaniała mi miniej ciekawy widok .
polinka 12:00, 05 sie 2014

Donia72 napisał(a)

O tak Caly czas chodzi i pyta, co jest jeszcze do wykopaniatak mu sie to spodobaloAle chwastow wyrywac nie chce....pewnie za male

Dobrze, że chłopaki mają zapał i możesz na nich liczyć Do tego jesteś cały czas na bieżąco w swoim ogrodzie. Nie każdy facet miałby tyle cierpliwości