Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

polinka 12:04, 05 sie 2014

Jagodaa napisał(a)
U mnie też hortki leżą, momo że je wcześniej profilaktycznie powiązałam, wiatr położył wszystkie na jedną stronę... Jakoś będę reanimować popołudniu, u sądsiada gorzej, robinia złamana, szkoda, bo piękna była i dodatkowo przyszłaniała mi miniej ciekawy widok .

Jagoda może od razu posadzisz jakieś duże drzewo w miejscu złamanej sąsiada robinii? U mnie hortki te dwuletnie troszkę się podniosły, te jednoroczne leżą, za duże kwiaty a słabe gałązki.
Kindzia 14:09, 05 sie 2014

Limki, Kochana, to koncertowe masz!!! Ogromniaste!!! Śliczne!!! Co im dawałaś i kiedy???

Macham
polinka 14:16, 05 sie 2014

Kasiu- Magiczna Siła do hortek co dwa tygodnie po jednej konewce 5L pod każdy krzaczek.

Macham
Kondzio 07:18, 06 sie 2014

polinka napisał(a)
Ogród po tygodniowej nieobecności właścicielki ma się nawet dobrze. Podlewany był tylko deszczem, na szczęście prawie codziennie padało Surfinie są nie napiszę, że żyją bo przedstawiają nędzny obraz ale mam zamiar je uratować
Za tydzień okażę się czy podniosą się, czy czeka je kompostownik.
Bambusy wstawiłam do jasnego pokoju w domu i wszystko ok.
Niby tylko tydzień mnie nie było a ogród wystrzelił w górę, że nie mogłam się nadziwić Radość ogromna

Na początek limki

oblednie ale twoj ogrod sie zmienia i do takich pięknych widoków sąsiedzi sie przyczpiaja to sa osłami
polinka 08:03, 06 sie 2014

Kondzio napisał(a)
oblednie ale twoj ogrod sie zmienia i do takich pięknych widoków sąsiedzi sie przyczpiaja to sa osłami

Kondziu dzięki za miłe słowa Co do komentarzy to temat zakończony, jest nowa brama przez którą mało widać i nastał spokój
Zielona 15:40, 06 sie 2014

Paulina - czy Twoje ice dance mają dużo słońca? Mam mały plan na nie, ale nie wiem, czy poradzą sobie na słonecznej rabacie?
polinka 15:50, 06 sie 2014

Marta mają słoneczko od rana do 16 i są rewelacyjne Wczoraj je dokładnie oglądałam z ciekawości jak wyglądają w środku i stwierdzam, że prezentują się świetnie. Nie są przypalone, żadnych uschniętych żdziebeł, nawet ładnie już przyrastają Jestem bardzo z nich zadowolona
Zielona 16:48, 06 sie 2014

To dobre wieści - z czy rzeczywiście dzieliłaś przed posadzeniem?
polinka 17:12, 06 sie 2014

Dzieliłam na pół. Tak jak mówiłyśmy, te boczne pozbierałam na jedną sadzonkę a z tej głównej środkowej była kolejna
Zielona 17:16, 06 sie 2014

OK Dzięki - kupiłam sobie i dumam teraz, czy dzielić, czy nie No i oczywiście jak już postawiłam w docelowym miejscu, naszły mnie wątpliwości, czy jednak żółtej hako nie powinnam tam posadzić, haha
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies