Podłogą w altanie zaimpregnowana. Wczoraj połowa,dzisiaj druga część. Nie zdawalismy sobie sprawy że beton będzie aż tak pił ten impregnat i za mało kupiliśmy. Teraz 72 godz.przerwy z pracami wg zaleceń producenta. W poniedziałek będzie malowanie ścian
Rabata kompostowa w połowie zrobiona. Dlaczego w połowie? No cóż...okazało się,że pod jedną warstwą płyt betonowych były kolejne przysypane ziemią. Czyli wykopki trwają dalej
Ale czad w tej altanie!
Ja muszę polecieć w poszukiwaniu płyt, bo w końcu M wczoraj basen zwinął. I mam idealnie odmurawiony plac
Trzeba go czem prędzej zaadaptować, zanim zarośnie znowu.
fajnie jak już tak robota na czysto idzie bardzo jestem ciekawa finału ... i mówisz, że płyty pod płytami ehhh te niespodzianki.
Polinka ja chyba się zdecyduje na Wróblewskiego,te co mi polecałaś mówi, że zostają mu tylko sadzonki takie ledwo 20 cm - ale jeszcze się waham do poniedziałku daje sobie czas na decyzję te niskie cisy masz posadzone w zamian za żywopłot z bukszpanów
tak też myślałam, szkoda. Próbowałam w garażu ją przezimować w tym roku ale nie wyszło . Co do suchego podłoża ja też bardzo dużo podlewam a mimo to mam stanowiska bardzo suche niestety dzięki za podpowiedź z seslerią.
Dzięki Asiu! Tak już mnie korci urządzanie altany a tu prace stanęły Mus do soboty wytrzymać
Szukaj zawczasu płyt bo u nas był ogromny problem z dostępnością.
Tak Beatko, cały bukszpan wyrzuciłam rok temu i zamiast niego sadzę cis. Na następny tydzień mam umówioną ostatnią dostawę cisków na dwie kostki i chyba będzie koniec moich zakupów cisowych.
Jestem ciekawa na którą odmianę ostatecznie sie zdecydowałaś?