Ewa, jak dobrze, ze się odezwałaś!
O impregnacie rozmawiałam już wczoraj z Olą Leonkiem i właśnie doszłyśmy do wniosku, że bez impregnatu bedzie problem z utrzymaniem czystości. Odezwę się za chwilę do Ciebie na pw.
Silver Sceptre mam posadzone w miejscu gdzie za zadanie ma zadarnienie całej powierzchni więc tam jak najbardziej jest wskazane rozchodzenie się korzeni Natomiast Red Baron i Ice Dance, który jest przed nim ma ograniczniki w postaci wkopanych pasków blachy. Zależało mi aby te dwie trawy rosły w rządku i eM wymyślił takie zabezpieczenie
Nie ma za co. Szczera prawda. Silberspinne już w tym roku dają radę. Nie mogę się doczekać jak będą wyglądać za dwa lata.
Cisy na pewno będą super rosnąć. Buziaczki
Piękne niedzielne pozdrowienia. Domyślam się, że na spoczynek na leżaczkach nie było czasu, bo postęp prac imponujący jest.
Pozdrawiam.
Dzięki za pomysł z ogranicznikami , zostało mi trochę obróbek blacharskich, przynajmniej do czegoś się przydadzą.
Fajnie działasz Polinko, podobają mi się Twoje pomysły, ale o tym wiesz od dawna .
Gdybym miała nowoczesny ogród to bym po cichaczu zgapiała ile wlezie .
Ciekawa jestem tej altany. Zaimpregnowanie płyt to doskonały pomysł. Ja na tarasie też mam zaimpregnowane i sobie chwalę. Nie denerwuję się jak się komuś wino wyleje czy spadnie kawałek karkówki z grilla .
Trawy jak zwykle piękne. Nowa rabata z Lady U będzie cudowna bo i trawa przepiękna .